Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vegyem el a cicit ejszakara,...

Vegyem el a cicit ejszakara, hogy ataludja? 2 eves.

Figyelt kérdés

Sokat ebred. Mar volt par het, hogy ataludta az ejszakat rendszeresen, amellett is, hogy szoptattam, de most honapok ota megint nem. Kepes egyedul, minden nelkul elaludni (bolcsis), az elso ebredestol egyuttalszunk, eszik rendesen, ejjel a vizet nem fogadja el, van, hogy fel oraig-orakig cicin csung, vagy nagyon sokat ebred. Faradt vagyok. At fogja aludni, ha ejjelre nem kap? Tapasztalatok erdekelnenek.

Nappalra meg nemakarom egyelore elvalasztani, mert rengetegszer beteg, miota fel napban bolcsis, es mar sokszor mentette meg a szopi a kiszaradastol.Egyebkent is szeretnem megvarni, hogy magatol ne kerje, es nappal mar nem isszokta surun, ha kint vagyunk, szinte egyaltalan nem.

2018. júl. 4. 12:19
1 2
 11/13 Alexa890610 ***** válasza:

Igaza van a 9-es válaszolónak.

Egy ekkora gyerek már csak cumizik a cicin.

Már eszik rendesen,semmi szükség rá.

Amíg cicit kap, addig ébredni is fog éjjel.

Tapasztalatból beszélek.

A fiam 13 hónapig volt szoptatva.

Igaz akkor már csak éjjel, mert nappalra már 10 hósan elvettem tőle, ugyanis nem szívta rendesen, csak a déli alváshoz kérte, meg ha esetleg nyűgös volt.

3 nap múlva már nem is kérte és láss csodát, megtudtam nyugtatni cici nélkül is.

Éjszakánként 6-7 alkalommal ébredt és szinte csak cumizott rajta, lefekvéskor azon aludt el.

Maximum másfél éves koráig terveztem szoptatni, de egy egészségügyi probléma miatt már 13 hónapos korában befejeztem.

2 nappal rá már átaludta az éjszakákat, azóta sincs semmi gond az alvásával.

Már 3 éves elmúlt.

Nem viselte meg a levalasztás, mert szeretettel vittem véghez a dolgot.

Egyébként meg megmondom őszintén, hogy amíg szoptattam, engem nagyon frusztrált, hogy a gyerekemet én magam sehogy sem tudom megnyugtatni, csak ha a cicimen lóg.

Valahogyan nem éreztem magamat úgy teljesértékű anyának.

A kiszáradással kapcsolatban még annyit írnék még, hogy ha már csak cumizik rajtad, akkor betegség esetén sem fog tejet szívni belőle.

2018. júl. 5. 10:44
 12/13 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat.

Van tejem, eleg sok, meg most is van, hogy amikor az egyikbol szopizik, a masikbol el kezd csopogni. Es tenyleg konkretan a kiszaradastol es a korhaztol mentette meg tobb alkalommal is.

2018. júl. 5. 11:53
 13/13 A kérdező kommentje:
Viszont valoban en is ember is vagyok, akinek mar szuksege lenne a pihenesre, a gyereknek meg egy kiegyensulyozott anyara.
2018. júl. 5. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!