Vegyem el a cicit ejszakara, hogy ataludja? 2 eves.
Sokat ebred. Mar volt par het, hogy ataludta az ejszakat rendszeresen, amellett is, hogy szoptattam, de most honapok ota megint nem. Kepes egyedul, minden nelkul elaludni (bolcsis), az elso ebredestol egyuttalszunk, eszik rendesen, ejjel a vizet nem fogadja el, van, hogy fel oraig-orakig cicin csung, vagy nagyon sokat ebred. Faradt vagyok. At fogja aludni, ha ejjelre nem kap? Tapasztalatok erdekelnenek.
Nappalra meg nemakarom egyelore elvalasztani, mert rengetegszer beteg, miota fel napban bolcsis, es mar sokszor mentette meg a szopi a kiszaradastol.Egyebkent is szeretnem megvarni, hogy magatol ne kerje, es nappal mar nem isszokta surun, ha kint vagyunk, szinte egyaltalan nem.
Ne.
Jobb lenne, ha orakat sirna, feleslegesen? Nem aludna, az tuti.
Én MAGAM MIATT nem engedném már neki a mellet.
- sebesre rágja, mert van foga
- nem akarok zombi lenni még 1-2 évig
Leszoktattam 1,5 évesen, volt sírás pár napig, de már nagyon elegem volt, hogyha nyűgös, cici és RÁGTA. Na, ezt nem voltam hajlandó tűrni.
Vagy szopik, vagy nem, de akkor nem is kell a mell.
Egy ennyi idős gyereknek már csak "cumi" a cici.
Én biztos nem szoptattam volna már ennyi idősen. Mivel nem létszükséglete. Egy ennyi idős gyereknek már nincs annyi tápanyag, vagy bármi az anyatejben, amit más módon ne tudna bevinni a szervezetébe, sőt, egy csomó minden másra van szüksége tápanyag tekintetében és nem az anyatejre. Tehát már nem a haszna, mint inkább a kényelme miatt szopizik nyilván.
És oké, hogy anya vagy, meg szereted a gyerekedet, de azért ember is vagy, egy gyereknek sokkal nagyobb szüksége van egy kiegyensúlyozott, kipihent anyukára, mint egy zombira, aki nem alszik, mert még 2 évesen is 6x kel fel éjszaka, mert a gyereke szopizna. Egy ennyi idős gyereknek már amúgy is "át kéne tudni aludnia" az éjszakát, tehát teljesen mindegy, hogy cicizek-e még vagy sem, nem kéne már ébrednie. Megnyugtatni más módon is meg lehet egy gyereket, lásd azokat az anyukákat akik nem tudnak szoptatni, nem kel egész éjjel a gyerekük vagy sír emiatt, mert nincs cicizés. Van más mód erre. Én biztos nem szoptatnék már a helyedben, de te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!