Egy 6 éves gyerek mennyire elkotyogós?
Figyelt kérdés
Megmondja az anyjának pl., hogy apa ezt éz azt csinálta, mondta valakinek?2018. jún. 28. 09:19
11/15 anonim válasza:
Nekem 5 és fél éves a fiam. Ha valamit mondok neki és megkérem, hogy ne mondja el apának (pl apa szülinapi ajándéka) vagy a húgának akkor tutti elmondja. Ha neki semleges az info (és nem teszem hozzá hogy ne mondja el senkinek) azt nem adja tovább. Ha jó info, rá tartozik stb... akkor úton útfélen mondogatja. Titkot biztos nem bíznék rá :D
12/15 anonim válasza:
Fiam 5 múlt. Nem túl szószátyár.
De néha rájön, akkor olyan dolgokat is mesél az apjának, hogy csodálkozok. SZóval ő vagy elmondja, vagy nem.
De ha valamit titkolni kell (pl apák napi ajándék), akkor részben mondja el. Tehát nem bíznék benne, hogy biztosan titkot tart.
13/15 anonim válasza:
Ami foglalkoztatja, azt elmondja.
Közismert tény, hogy óvó nénik pontosan ismerik a családok belső viszonyait, problémáit, az otthoni légkört. Ui. a gyerekek kérdés nélkül is mesélnek arról, mi van otthon. :DDD
14/15 anonim válasza:
Tanító néni voltam.Az apukák alsónadrágkészletét is ismertem:)Aki titkot szeretne megtartani semmiképpen ne egy 6 évessel ossza meg!Ha viszont az a cél, hogy minél hamarabb eljusson mindenkihez egy infó, bátran meséljen, és a nagyon hatékonyság érdekében tegye hozzá, hogy ez titok, senkinek se mondd el!(Mint írtam az iskolába lépéssel sem változik, csak évek múlva, van, akinél soha.)
15/15 anonim válasza:
Az én lányom 5 éves,ha mondom neki hogy titok,akkor egy szót se szól róla senkinek.Ha előlem kell titkolni valamit akkor is titoktartó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!