Mindenért kiabál a feleségem a 3 éves lányunkkal. Mit
csináljak hogy befejezze?
Figyelt kérdés
Nem akarta megenni a reggelijét azért is kiabált. Este meg véletlenül kiöntött egy pohár vizet az asztalra azért is kiabált. Mondtam hogy hagyja abba majd én feltakarítom de nem..
Fáradt. Kimerült. Ez egyértelmű. Erre az okra nem is gondoltál?? Eszedbe sem jutott?? Vagy te is azok táborát erosited akik szerint ha anya otthon van a gyerekkel ugyan mibe faradhat el??
Jöttek a hozzászólások,hogy te is vigyázz a gyerekekre, amèg a feleséged elmegy egy kicsit kikapcsolni! Ezekre semmit nem reagalsz!! Pedig ez a megoldás!! De arra már írsz mikor egyik .... Válaszadó azt írta hogy papucs vagy...rögtön a buszkeseged nem hagyta szó nélkül, muszáj volt leirnod hogy nem vagy az.
Ha megoldást akarsz, segítséget akkor hallgass a többségre, miszerint adj "kimenőt"a felesegednek! Addig te lásd el,foglald le a gyereked
2018. jún. 24. 13:12
12/18 A kérdező kommentje:
11# Azért nem reagáltam mert nem voltam itt.
Vigyázok a gyerekre mindig. Ha akarna mehetne ahová akar de nem megy.
2018. jún. 24. 13:21
13/18 anonim válasza:
Persze...:D
2018. jún. 24. 13:26
14/18 anonim válasza:
És mindjárt jön az, hogy és neveled is a gyereket, s nálad angyalként viselkedik...
2018. jún. 24. 13:31
15/18 anonim válasza:
Hú de szeretheted a feleséged! Bele van fásulva,lehet kedve,ereje sincs menni sehova. Kicsit segíts már neki!! Adj neki lendületet. Ötletet. Amit régen is szeretett csinálni,mostmár nem nagyon van rá ideje,azokat a dolgokat hozd fel neki hogy csinálja. Vagy ketten Menyhért el kicsit,addig nagymama vagy valaki vigyáz a gyerekre.
2018. jún. 24. 14:20
16/18 anonim válasza:
Az van, hogy egy 3 éves tényleg ki tud készíteni annyira, hogy már mindenért "robbansz". Nem lenne lassan időszerű visszamenni dolgozni a feleségednek? Velem csodát tett a részmunkaidős pincér állásom. Felnőttek között vagyok, kiszakadok az itthoni mókuskerékből, és még fizetnek is érte. Mennyit szoktatok beszélgetni a feleségeddel? Ő hogyan értékeli magát, mint anya?
2018. jún. 24. 16:01
17/18 anonim válasza:
Nyugi, nem fog változni... ha ő ilyen (lett), akkor ez van.
Mostohaanyám is végig ordibált velünk, mert másképp nem tudott "tekintélyt" szerezni. Csak az volt a ciki, mikor tizenévesen már full leszartuk, hogy üvölt. Hozzászoktunk, elengedtük a fülünk mellett.
2018. jún. 25. 14:27
18/18 anonim válasza:
Kérdező...te eljársz/eljártál dolgozni, éled az életeset továbbra is a feleséged meg össze van zárva a gyerekkel gondolom legalább 3 éve, nincs élete, kimerült feszült, én megértem őt teljes mértékben...te nem vagy vele 0-24 fogalmad sincs hogy minden nap milyen küzdelem tud lenni....szép napot!@
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!