Óvodai kirándulásra mit vigyünk magunkkal?
Holnap állatkertbe megyünk lányom kiscsoportjával. Ez az első ilyen kirándulásunk, a véleményeteket szretném kérni, mit pakoljunk az útra, hogy minden legyen, mégsem legyen nagy pakkunk.
2 táskára gondoltam, lányomnak hátizsák, abban enni-inni, zsepi,lázcsillapító(tegnapelőtt orvosnál voltunk, mandulagyulladással) esőkabát egy váltóruha...
Az ennivalóban bizonytalan vagyok, 2 napig nem volt áram a falunkban, ezért bolti szalámit nem veszek, úgy gondoltam csirkemellet rántok ki, hamburgerzsömlében,kis hűtőtáskáb téve. Jó ötlet szerintetek?
- a csirkemell sztem jó ötlet
- amit még javaslok rágcsálnivalónak: hámozott, gerezdekre vágott alma, esetleg ha szereti, akkor hasábolt zenge répa, karalábé
- esőkabátot vigyetek, meg napsapkát, napvédőkrémet, sebtapaszt is.
- innivaló inkább több kisebb üvegben v dobozban, zacsi a szemétnek, 1 kis könyv v apróbb játék, esetleg kis füzetke és ceruza ami az utazás alatt jól jöhet
- ha esőre számítotok akkor váltózokni és cipő is legyen bennt, elvileg felsőruházat nem kell pluszban ha visztek esőkabátot
jó szórakozást!!! :)
A dobozos kisüdítő helyett flakonos - visszazárhatót javasolnék, de még jobb a sima ásványvíz. Ha kiömlene mégis, nem ragad tőle minden.
Egy kis rágcsa (sóspálcika, ropi) is legyen, amivel 1-2 gyereket még meg lehet kínálni.
Esetleg még kis törülköző, nedves törlőkendő.
Limonádé, tea, ice tea, ásványvíz.
Alma, barack, szőlő.
Croissant, kakaós kifli, kalács, sajtos kifli, perec.
Közben voltam vásárolni, hisz a hűtőből mindent kidobáltam, a fagyasztó szerencsére bírta:)
Vettem sportkupakos 2.5 dl ásványvizet, 2 kupakos ivólét, hamburger zsemlét a húshoz, ropit kicsi chipset.
sebtapaszt. Gyümölcsöt nem viszünk, az almát reszelve szereti, az kilőve:)
Tegnap délután telefonáltak, hogy elmarad a kirándulás, vihar lesz:(
Itthon piknikelünk, míg jó idő van.
Sajnálom:(
Megtartják valamikor, vagy teljesen lefújva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!