Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A 7 hónapos kislányom nem...

A 7 hónapos kislányom nem fordul hátrol hasra ( hason fekve se szeret nagyon lenni, nem köti le semmi). Hasrol is akkor fordul már meg ha felmérgelte egy kicsit magát. Mit tudok tenni hogy forogjon? Baj hogy enyi idősen nem csinálja a fordulást?

Figyelt kérdés
2018. jún. 21. 00:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
9-es. Abszolút nem akarok okoskodni, de úgy van beàllítva a dolog, mintha mennyire le lenne maradva.Nyílvàn nem vagyunk gyermekorvosok, nyílván ha akkora gond lenne, màr réges rég mondta volna neki vagy a védőnő vagy az orvos. Csak hát itt ha valaki babàja ügyesebb, hamarabb megcsinál dolgokat sokan azzal vannak ez a normàlis. Hàt nem feltétlen...én nem mondtam, hogy nem lenne szüksége tornàra stb. Lehet oda jut, de pl az én fiam 7hósan egyik pillanatról a másikra oda vissza forgott nem érkeztem elvinni sehova és ennyit mondott a gyermekorvos, hogy igen kicsit lustàbb az àtlagnàl. Csak "kicsit"szàmomra fusztràló, amikor az anyukàk uuuuuurrriiisten a te gyereked még nem???? HÁT AZ BAJ! Illetve az enyém sem szeret hason lenni. Refluxos bukós baba... Kérdező nàlatok ilyen probléma nincs? Még annyi, hogy nekem azt tanàcsoltàk ne erőltessem ha 2percig tűri a hason létet 2percig
2018. jún. 22. 16:23
 12/19 anonim ***** válasza:
49%
Ha C-be fordul ,akkkor feszes izomtónusról van szó. Kb 2 napja írogatjuk,hogy keress már egy Dévényest. Megtetted vagy inne vársz csodát? Minél később kezdődik a kezelés,annál gyengébb az eredmény.
2018. jún. 22. 22:43
 13/19 anonim ***** válasza:
49%
11-es ezt hagyd abba. Sokkal értelmesebb dolog feleslegesen futni egy kört,mint akár egy életre elcseszni a gyereket. Az meg hogy a doki vagy a védőnő szól volna,sajnos nem igaz! Marhára le vannak maradva ilyen téren,mindig minden rendben van, "lusta" a gyerek stb.Aztán majd iskolában jön a gond. Gyógytornász vagyok,nem a levegőbe beszélek. Le van maradva...A leírtak alapján nagyon is erre tendál a dolog. Vagy te mered vállani a felelősséget,hogy nyugtatod,aztán mégis baj van? Odaállsz és helyrehozod?
2018. jún. 22. 22:46
 14/19 anonim ***** válasza:
Tehát akkor hülye a gyerekorvos hülye a védőnő és az is aki tapasztalatból más véleményen van. Nem azt írtam, hogy nincs lemaradva és ne mutassa meg, azt írtam az enyém egyik pillanatról megcsinálta a másikra mielőtt elvittem volna. Engem ne oktass kérlek ez egy anonim oldal ahol mindenki leirhatja a véleményét tapasztalatàt te meg értelmezni sem tudod a mondandómat...
2018. jún. 25. 09:15
 15/19 anonim ***** válasza:
49%
14-es de igen,épp hogy állítottad, hogy ha baj lenne,akkor szóltak volna. Te magad sem tudod,miker írkálsz ,csak laikusként, egy darab saját tapasztalatból ítélve okoskodsz. Szerintem én szakemberként, jó pár év témában való jártassággal kicsit relevánsabb választ adtam a kérdezőnek. Részemről a téma lezárva. Ha akarod ,nyugodtan pattogtathatod a szokásos kis fórumos frázisokat,hogy jól beszólogass, max blokkollak.
2018. jún. 25. 13:43
 16/19 anonim ***** válasza:
Beàllítod magad egy tanult nőként és mégsem tudod értelmezni azt a mondatom, hogy "én nem mondom, hogy nincs szüksége szakember segítségére, lehet, hogy sajnos oda jut" csak olvasd vissza :) blokkolj ennyi bajom legyen az életben 🤔😂
2018. jún. 25. 16:45
 17/19 anonim ***** válasza:
16-os,hiába pampogsz,mert nincs mit értelmezni. Saját magadnak mondasz ellent. Egyszer így írsz valamiről,másszor úgy,mindezt egy szövegben. Mellesleg hazsnos választ tudtál adni a kérdezőnek,vagy csupán megtöltöd a falat feltételezésekkel, talán-okkal stb?
2018. jún. 26. 21:52
 18/19 anonim ***** válasza:
Nah jó. Itt kettőnk közül te vagy az, aki ha más véleményen van hiszti rohamot kap, hogy mit képzelek laikusként hagyjam abba nehogy azt merjem írni, hogy létezik tényleg kicsit lustàbb baba, mert te ebben dolgozol bla bla bla. Utasítgatsz mintha az atya isten lennél. Nekem az oldalon soha senkivel nem volt problémám, de te kritikàn aluli vagy. Pontosan azt írtam le, ami a véleményem. Hogy bízok az orvosokban bízok a védőnőkben (persze szted az ő hozzààllàsukkal is baj van, mert mennyivel tanultabb vagy te), leírtam az én ellenpéldàm, mindez mellett megjegyzem persze lehet oda jut, hogy vinnie kell. te meg nekem esel, hogy hagyd abba. Érdekes más is màs véleményen volt a témàban mint én mégsem jött senki ilyen primitíven nekem, hogy mit képzelek kiforgatva mindent és, hogy vàllalom e következményét.Jézusom ember ez egy anonim oldal vàlaszokkal. Mond azt, hogy a gyerekek közé nem ilyen idegàllapotodban szoktàl menni! A vàlaszainkból adódó %okból itélve nyilván hasznosabbakat szoktam adni mint te. Én itt fejeztem be veled...
2018. jún. 27. 06:07
 19/19 anonim ***** válasza:
Az lemaradt. Oda àllok, helyre hozom, vàllalom a felelősséget? Ne haragudj, itt mindenki a legjobbat akarja a gyerekének. Vélhetően már réges rég elvitte, mint ahogy én is vagy itt mindenki. És nehogy vàllon veregesd magad, hogy a te vàlaszod miatt. Milyen csúnya is lenne a vilàg ha azért nem vinném a gyerekem mert a gykn vki ezt írta?
2018. jún. 27. 06:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!