Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Laktóz terhelésre kell vinnem...

Laktóz terhelésre kell vinnem 10 éves kislányom, mire számítsunk?

Figyelt kérdés
Mennyi ideig tart? Hány percenként kell fújni? Előtte nap vacsorára mit ehet?
2018. máj. 3. 12:17
 1/5 anonim ***** válasza:
54%
Nekem mondjuk elsőre az jut eszembe, hogy miért nem az orvost kérdezted meg erről....
2018. máj. 3. 12:23
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Na meg ha már arra kept elen voltál, akkor miért nem használod google barátunkat... Első találat: [link]
2018. máj. 3. 12:24
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a "választ". Amúgy két gyerekkel voltam egyszerre, a dokinak fél percenként csörgött a telefonja és kb rengetegen vártak odakint. Mindezt úgy, hogy 4 hónapja kaptuk az időpontot. + kb annyi időm van a neten lógni most, hogy elolvassam, hátha valaki leírja a tapasztalatát és segít.(nem kioktat)Például az se mindegy, hogy gyerekekkel 2 vagy 3 órát ülsz ott.
2018. máj. 3. 15:59
 4/5 anonim ***** válasza:
wc papírt vigyél bőven,és a vizsgálat előtt térképezd fel hol van a wc,mert ha laktóz érzékeny akkor rá fog jönni a hasmenés.
2018. máj. 3. 17:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Zacskót, wc papírt be is készítettem.
2018. máj. 3. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!