Laktóz terhelésre kell vinnem 10 éves kislányom, mire számítsunk?
Figyelt kérdés
Mennyi ideig tart? Hány percenként kell fújni? Előtte nap vacsorára mit ehet?2018. máj. 3. 12:17
1/5 anonim válasza:
Nekem mondjuk elsőre az jut eszembe, hogy miért nem az orvost kérdezted meg erről....
2/5 anonim válasza:
Na meg ha már arra kept elen voltál, akkor miért nem használod google barátunkat... Első találat: [link]
3/5 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a "választ". Amúgy két gyerekkel voltam egyszerre, a dokinak fél percenként csörgött a telefonja és kb rengetegen vártak odakint. Mindezt úgy, hogy 4 hónapja kaptuk az időpontot. + kb annyi időm van a neten lógni most, hogy elolvassam, hátha valaki leírja a tapasztalatát és segít.(nem kioktat)Például az se mindegy, hogy gyerekekkel 2 vagy 3 órát ülsz ott.
2018. máj. 3. 15:59
4/5 anonim válasza:
wc papírt vigyél bőven,és a vizsgálat előtt térképezd fel hol van a wc,mert ha laktóz érzékeny akkor rá fog jönni a hasmenés.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Zacskót, wc papírt be is készítettem.
2018. máj. 3. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!