Mit csináljak a gyerekem játék mániás lett, csak ez érdekli, erről beszél?
Figyelt kérdés
Csak fortnite, pubg és minecraft. Az apja adja alá a lovat, el sem tudom tiltani mert az apja visszaengedi a géphez. Ma 16 ezer forintot költött játékra. Bármit mondok, csinálok semmi hatása2018. jún. 15. 22:05
2/7 anonim válasza:
Az én kislányom kb fél évig volt ràkattanva a minecraftra!
Játszott vele gépen is,de ha csak a babàkkal játszott,azok is krîpörök meg társaik voltak!
Elmúlt, magától!
Szerintem kár volna tiltani, nálunk, felnőtteknél is van,hogy bele bolondolunk egy dologba!
3/7 anonim válasza:
ha naaagyon durván ráállt, akkor igenis kobozd el és tedd olyan heyre amiről a drága apu sem tud. ha vesz újat azt is el és ha már semmi nem használ, mert a drága párod keresztbe tesz szétverném a gépet, oszt oldják meg.
4/7 anonim válasza:
Komoly függőség van nála kialakulóban.
5/7 anonim válasza:
Amúgy nem tudom, hány éves, de a tobbjátekos mód még veszélyesebb is lehet számára. Ha 8 évesen napi 5ször hallja azt, hogy hogyan dugtak meg téged előző nap az ott szórakozó kamasz srácok, akkor hamar torzulni kezd a személyisége.
6/7 anonim válasza:
Én megtiltanám, keményen, méghozzá, és apjával is leülnék beszéni, hogy az ő függősége egy dolog, de a gyereket ne szoktassa már rá.
7/7 anonim válasza:
Előbb a férjednek kéne felnőni... Szánalmas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!