Kisgyerekek anyukai, akiket anno csaszaroztak, lett valami maradando kovetkezmenye a mutetnek?
5 éve először, sajnos az nem sikerült a legjobban,csunya maradt,hosszu és mai napig gyenge.minden frontot érzek.
Másodszorra 2 éve,uj kicsi aranyos mosolyt kaptam sokkal lentebb is van mint a régi.
Az semmi utohatással nem bir, és harmadszorra 2 hét mulva fognak császározni bízom benne, a második vonalat elég megnyitni,nem szeretnék harmadikat...
5 eve volt.
Az elso par honapban erzeskieses volt, a heg mellett kb. 2-2 cm-re alul es felül sem ereztem semmit, mintha ugyanugy erzestelenitve lett volna a bőr.
Aztan elmult.
A heg folyamatosan szűkült, halvanyodott, kb. 1,5 ev utan lett papirvekony es fehéres, gyongyhazfeny szinu, eszrevehetetlen szinte, bugyi is takarja.
Nekem 2 hegem van.az elso 11 es 9 eves.
A masodik 2,5.
A ketto kozott olyan fura erzes mikor hozza erek,nem egeszen erzeketlen,de olyasmi.
a regebbi szokott szurkalni frontokra,de altalaban nem veszes.neha fordul elo oylan,hogy eszmeletlen mod belenyilal.de az is csak egy pillanat.mire felszisszenek mar el is mult.
Illetve ha hason/oldalt fekve rosszul mozdulok akkor erzekeny,olyan huzodo erzes.
Amugy nagyon szepek,alig latszanak.szep vekonyak,halvanyak.
Elsős a kisfiam.
a műtét helyét nem érzem, nem frontérzékeny, sosem volt vele gondom. Viszont uh-k alkalmával látszik, hogy vannak összenövések, és a belső heg sem úgy alakult, mint kellene. És endometriózisom is lett, hogy ettől-e, nem tudom.
Valószínűleg ezért várjuk hiába évek óta a tesót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!