Nyaron mar ki sem viszitek a gyerekeket kesu du. Elott a jatszoterre?
Mi ma is csak 6-kor mentünk ki, de úgy igazából 7 körül éreztem azt, hogy na, most van ideális hőmérséklet a játszáshoz. Nyáron nem szoktunk 5-6 előtt kimenni, ha nem muszáj. Mondjuk ma nem is tudtunk volna hamarabb kimenni, majdnem ötig aludt a gyerek :D Nem tudom, mi ütött belé, 3-kor szokott kelni.
(2.5 éves)
11-es vagyok, a kérdés második felére nem válaszoltam, bocs. Igazából sose értettem, miért olyan nagy dilemma, hogy mit lehet bent csinálni. Meg is őrülnék, ha csak akkor lennénk otthon, amikor eszünk meg alszunk, és egész nap kint lennénk. Persze kell a mozgás, a levegő, de azért otthon lenni is jó :)
Vannak benti játékaink is szép számmal, kisautóznak, vonatpályáznak, építőkockáznak, játékkonyháznak az enyémek főleg, a kicsinek fél óra mesenézés van megengedve, ezzel elég jól elvannak akkor, amikor nem a játszótéren vannak.
Kb. 9-ig megyünk, és 5-6 után.
Mivel meg lehet gyulladni árnyékban is, a játszótéren meg kivágták az összes fát, mert "balesetveszélyes" :D Kész vicc, így gyakorlatilag non-stop a tűző napon kéne lennünk. KIZÁRT.
Akkor inkább medencézünk otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!