Anyai “pofon” anyai kiabálás meddig normális?
Figyelt kérdés
Meddig mentek el ha már pattanásig vagytok? Nagy 7 éves kicsi 3 éves ....2018. máj. 27. 20:06
11/15 anonim válasza:
8-as, a gyerek ütése nem nevelés. Az a tehetetlen agresszió kifejezése, az eszköztelen ember kétségbeesésével.
Nem ütök meg soha, senkit. Nem hazudom azt magamnak, hogy az nevelés lenne. Ha pattanásig feszülök, akkor magnéziumot tolok ezerrel, és tudatosan igyekszem halkítani a hangom. Arra sokkal jobban figyelnek.
12/15 anonim válasza:
10
A liberalizmus nem jelenti a nevelés hiányát, a szezont kevered a fazonnal.
Az élet meg nem büntetőtábor: egy gyereket nevelni kell, nem ütni meg "fenyíteni". Megnézheted, hogy a fenyített generációdból hány alkoholista, gyanakvó, agresszív, gyerekverő, bunkó ember lett. Semmi értelme.
13/15 anonim válasza:
7-es, igen, ugyanezt hatást neveléssel is el lehetett volna érni a szüleidnek. Csak az melósabb lett volna, mint ütlegelni.
14/15 anonim válasza:
Én is ilyen "kétpofonos" gyerek vagyok. A szüleim nem emlékeznek egyikre se, csak én. Utólag tudom, hogy talán kellett is akkor és ott. De ha csak azért kaptam volna bármelyiket, mert aki adja, éppen sík ideg, akkor attól kezdve egészen másképp viszonyultam volna hozzá. Finoman szólva sokmindenbe nem avattam volna be. Pontozzatok le engem is nyugodtan, szerintem az is egyet-egyet valamikor simán odalegyint, aki azt mondja, soha, és egyébként meg teljesen azon múlik, hogy nyilvánvalóan jó ember-e a szülő, vagy úgy később rádöbbenhet a gyerek, hogy kár magában védelmeznie a lelki roncs szüleit, és inkább külföldre telepszik nyelvtudás nélkül, meg ilyenek, csak ne kelljen a tönkretevőivel találkoznia rendszeresen.
15/15 anonim válasza:
én addig verem a gyereket amíg kiájul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!