3 kisgyerek mellett, tényleg képtelenség napi 8 órában dolgozni?
Nem az együtt töltött idő mennyisége számít, hanem a minősége. Egy depressziós vagy alkoholista vagy elhanyagoló, vagy egyszerűen csak nemtörődöm szülővel hiába van együtt a gyerek egész nap...
És nehogy hibás legyek már, amiért dolgozom, sőt minden nő, aki 8 órában dolgozik....
Komolyan jobb lenne, ha mondjuk itthon ülnék, mert a részmunkaidős foglalkoztatás ritka, a szakmámban nincs is, de 1 órával korábban mennék a gyerekekért, viszont nem lenne csinos ruha, téli szalámi, fagyi, állatkert, néptánc, nem mehetnének tornára, nem mennénk moziba, vagy kirándulni,étterembe néha? Akkor magyarázzam meg, hogy nektek ez a jó, mert nem dolgozom,de reggel és délután együtt agyunk plusz egy órát? A családi semmire sem elég, nem is abból kell megélni.
Mint írtam nem vagyunk egyformák. Ezen nem kell felkapni a vizet vagy kiadani. És természtesen nem kell szélsőséges példákat felhozni, drogos meg alkoholista uristen, extrémebb nem jutott eszetekbe?
Az pedig engedtessék már meg, h leírjam a véleményemet, szerintem cizelláltan tettem, nem bántottam meg vele senkit.
Nem vagyunk sem dorgosok, sem alkoholisták, átlag szülők vagyunk, és az én véleményem az, h fontos az együtt töltött idő mennyisége is, nem csak a minősége. Te/ti máshogy gondoljátok, éljetek úgy, ahogy nektek jó, mi is azt tesszük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!