Hol vehetek ugyanilyen rongyot a kislánynak?
Figyelt kérdés
Kislányom ott hagyta az oviban eltűnt és nagyon sír már 5 napja. Nagyon a szívéhez nőtt:(2018. máj. 16. 17:45
2/15 anonim válasza:
Jaj szegénykém :( Az enyémnek nyunyuja van, lenne baj nálunk is, ha eltűnne.
Facebookon van egy Rongyimentők, vagy valami hasonló nevű csoport, próbáld meg ott, hátha.
3/15 anonim válasza:
Hol vetted neki? Volt cimkéje? Volt valami ráírva,emlékszel?
4/15 anonim válasza:
Én is a Rongyimentőknél találtam meg a lányom nyunyijának a klónját.
5/15 anonim válasza:
Az oviban nem körözték az óvónők? Ki lehetne ragasztatni egy hirdetést az üzenőfalra,hátha visszavinnék..
6/15 A kérdező kommentje:
Szóltunk, még most is keresi minden szülő de sajnos semmi:(
2018. máj. 16. 20:05
7/15 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy volt rajta címke de nem emlékszem már hogy honnan vettük, 2 hónapos volt amikor kapta most 4 éves.
2018. máj. 16. 20:06
8/15 anonim válasza:
Szia! Az Auchanban vettünk anno nagyon hasonlót, esetleg egy próbát megér. A Tesco is árul ilyeneket. Ha nem találsz pont ugyanilyet, mondhatnád azt, hogy őt (az újat) küldte a régi rongyi maga helyett, hogy vigyázzon rá mostantól ő 😉
9/15 anonim válasza:
Ugyanilyet nem tudok, de keresgéljél
babaruhabutik hu/bbijtk-csrg-bbiplss/3241-bohócos-bébi-plüss-játék
Itt tegyél közé egy pontot a hu elé, kivettem.
10/15 anonim válasza:
*Amúgy kiragaszthatnál akár-hátha engedik- egy ilyen képet róla, hogy eltűnt és keressük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!