5éves kislánynak lehet baja a fél szemét takaró frizurától?
Figyelt kérdés
Kb egy hete lett neki ilyen vágva azóta olyan furcsa a tekintete de elmondása szerint nem zavarja.2018. márc. 27. 19:04
1/14 anonim válasza:
Én nem csinálnék ilyet neki. A mozgásuk sem feltétlenül jól koordinált. Ha nem lát jól, mert odalóg, veszélyes is lehet, ha hirtelen kellene megkapaszkodnia valahol (pl csúszdán,lépcsőn). Sima frufru vagy összefogott haj a legpraktikusabb és csinos is. Én inkább csattot, hajgumit tennék bele, hogy feldobja (ha az a cél), mint a formájával divatoznék. Nem tudom, hogy öreganyáink mondása-e, de szokták mondani, hogy nem tesz jót, ha az ember szeme elé lóg a haja. Felnőtt nőknél is gyakran van ilyen és folyton dobálják oldalra, meg piszkálják, bár tény, hogy amúgy jól tud kinézni.
3/14 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy ez egy troll kérdés!
4/14 anonim válasza:
Nem fog romlani a szeme, de nagyon zavaró.
5/14 anonim válasza:
Ha az egyik szemével nem lát,akkor a másikat fogja erőltetni.Lehet fog szemfájdalomra panaszkodni,hosszabb távon nem tesz jót a szemének.
6/14 anonim válasza:
Mi celbol vagattal ilyen hajat?
7/14 anonim válasza:
Jujj. :(
Nekem is most sokszor az egyik szemem előtt lóg a frufrum. Épp lenövesztem. Iszonyatosan idegesítő és fáj tőle a fejem is. Úgyhogy ha nem felejtem el (kéthetente egyszer nem jut eszembe), akkor csattal vagy hajpánttal hátra fogom.
A másik probléma, hogy ferdén tartom a fejem, hogy ne lógjon oda. Kisgyereknek hosszú távon ez se tesz jót! Nekem se, rövid távon.
Ha esetleg ti is épp lenövesztitek, akkor érdemes beszerezni csatokat és hajbavalókat. Pár hónap, és össze lehet fogni a többivel.
8/14 anonim válasza:
Romlani fog a szeme - egyszerűe azért, mert amivel "lát", azt szét fogja erőltetni, plusz lehet szemtengelyferdülése is a "nem látón", hogy valamit kilásson, bendzsíthat.
Ez a haj a lehető legnagyobb ostobaság.
9/14 A kérdező kommentje:
Rajzfilmben látta és ilyet akart.nem bandzsít azért.
2018. márc. 29. 04:40
10/14 anonim válasza:
Igen lehet baja,romlani fog a szeme. Nem is tudom elképzelni,mit szól ehhez az ovónő vagy védőnő. Jó hogy nekünk csak Vuk,és ehhez hasonló rajzfilmek jutottak,nem ilyen carságok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!