Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért pisil bele állandóan az...

Miért pisil bele állandóan az etetőszékbe?

Figyelt kérdés
21 hónapos kislányom nagyon ügyesen halad a szobatisztasággal,de ha az etetőszékében ül,akkor mindig kifacsar magából akár egy-két csepp pisit is.Nem tudom miért csinálja.Tegnap is direkt megvártam,hogy pisiljon,mielőtt beleültettem,gondolván,akkor nem fog belepisilni.A csudát nem.Nem telt el 5 perc,már röhögött,hogy pisil.Pedig máshol nincs semmi gond,mert már ha megyünk valahova se kell pelus,csak az éjszakai alváshoz,de az etetőszékbe rittig belepisil.Mi lehet az oka?
2010. jún. 15. 14:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet, mikor pelusos volt, akkor is pisilt ott gyakran, csak ugye azt nem tudtad:) meg ugye ahogy ülünk, van pisilési -kaki inger, üritési inger. A spektrumon láttam, hogy az alátámasztott láb jobb, hatékonyabb üritést eredményez. Pont,ahogy a lába fel van támasztva a székben. Amugy tuti elhagyja majd:)
2010. jún. 15. 15:21
 2/2 anonim ***** válasza:
nem lehet, h hűvös a felülete a széknek és a hideg pisilésre ingerli?
2010. jún. 15. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!