Anyósom ma szinte leordított mikor megláttam mit pakolok a fiamnak ebédre a suliba. Tényleg felesleges menőzés? Sajnos laktóz glutén érzékeny így mindig pakolok ebédet
3 szem pogácsa ezt ma sütöttem
4 eper és pár szőlőszem
Sült husi kockázva mellé pár koktélparadicsom, kuszkusz
1 szelet házi mézes müzli
1 szívószálas üdítő és 1l sima víz
Ezeket ételdobozba tettem
Szerinte sima szendvics, nem érti meg hogy allergiás az unokája
Most erre milyen valaszt varsz ?
Hidd el, minket nem érdekel hogy mit pakolsz a gyereknek. Egyébként a 4 szem epren kicsit nevettem, a 2,5 évesem fél kilót megeszik egy evésre.
#4 A "sok rágcsálnivalót" azt mire érted,a húsra,a zöldségre,gyümölcsre vagy az 1 szelet műzliszeletre?
A gyerek pont azokat a tápanyagokat kapja,amire szüksége van az emberi szervezetnek:
hús:fehérje,zsír
zöldség,gyümölcs:szénhidrát
mézes műzli:szénhidrát
A gluténmentes,"semmirenemvaló" ízetlen,szivacsos állagú zsemle tápértéke mennyivel lenne ideálisabb?
Csak kérdezem.
Végre egy anyuka,aki nem mocsokkal tömi a gyerekét,persze,ez furcsa lehet annak,aki liter számra itatja a kólát a gyerekkel,meg eteti a finomított lisztes üreskalóriás vackokkal.
Kuszkusz = teszta
Kar volt itt nagyzolnod.
Létezik gluténmentes kuszkusz is.
Semmi baj nincs ezzel az ebeddel, hacsak az nem, hogy macerás a gyereknek. Amúgy gluténmentes étrendet egészen biztosan tud az iskola biztositani
Lehet nem Magyarországon élnek mondjuk....
Azt nem tudom glutén érzékenynek lehet e kuszkuszt adni,de ez így nagyon is rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!