Gyógyítható a Lyme kór? 2 éves gyerek mennyi idő alatt gyógyul meg?
Milyen tapaszataltaitok vannak? Várom anyukák válaszát. Nekünk azt mondta az orvos,hogy ez a betegség kezelhető, 3 hétig kell szedni antibiotikumot. És mikor gyógyul meg teljesen???? Kérlek írjatok.
Egy aggódó anyuka
Nekem a 3 éves kislányom lett lyme-os, és pont a kúra közepén tartunk. Mi is nagyon aggódunk, bár az orvos nagyon jó gyógyulási esélyekkel kecsegtet minket.
Ti milyen gyógyszert kaptatok, és kinél? És ti hol lettetek betegek? Mi Budán, a villamosmegállónkban :-(
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
Bennem terhesen volt kullancs, elég rendesen utánajártam, igen, gyógyítható.
Debreceniek vagyunk, talán a Nagyerdőn csípte meg a kicsit a kullancs, nem tudom, mert nem találtunk rajta semmit. Nem volt rajta kullancs, mindig megnézem este fürdésnél a testét. Szúnyogcsípésnek tűnt,de egyre nagyobb lett és vakarta gyakran. Most 10 cm-es. :-( Nekünk ezt a gyógyszert írták fel: Amoxicillin-teva
Ebből egy szirupot kell csinálni.
Jobbulást nektek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!