Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyógyítható a Lyme kór? 2...

Gyógyítható a Lyme kór? 2 éves gyerek mennyi idő alatt gyógyul meg?

Figyelt kérdés

Milyen tapaszataltaitok vannak? Várom anyukák válaszát. Nekünk azt mondta az orvos,hogy ez a betegség kezelhető, 3 hétig kell szedni antibiotikumot. És mikor gyógyul meg teljesen???? Kérlek írjatok.

Egy aggódó anyuka

2010. jún. 14. 23:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Anyukának is volt, antibiotikumot szedett hetkig, ennek már több éve, semmi baja nem lett
2010. jún. 14. 23:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem a 3 éves kislányom lett lyme-os, és pont a kúra közepén tartunk. Mi is nagyon aggódunk, bár az orvos nagyon jó gyógyulási esélyekkel kecsegtet minket.

Ti milyen gyógyszert kaptatok, és kinél? És ti hol lettetek betegek? Mi Budán, a villamosmegállónkban :-(

2010. jún. 14. 23:29
 3/4 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..

Bennem terhesen volt kullancs, elég rendesen utánajártam, igen, gyógyítható.

2010. jún. 15. 05:48
 4/4 A kérdező kommentje:

Debreceniek vagyunk, talán a Nagyerdőn csípte meg a kicsit a kullancs, nem tudom, mert nem találtunk rajta semmit. Nem volt rajta kullancs, mindig megnézem este fürdésnél a testét. Szúnyogcsípésnek tűnt,de egyre nagyobb lett és vakarta gyakran. Most 10 cm-es. :-( Nekünk ezt a gyógyszert írták fel: Amoxicillin-teva

Ebből egy szirupot kell csinálni.

Jobbulást nektek is!

2010. jún. 15. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!