Más gyereke is piszkálja a köldökét?
Figyelt kérdés
21 hós kislányom sebesre vakarta a köldökét. Valami baja lehet,vagy cak egy rossz szokás?2010. jún. 14. 21:32
1/3 anonim válasza:
15 hos fiam van, es imadja a koldoket piszkalgatni...sot nem csak a sajatjat hanem az enyemet is, es az apukajajet is :) mondogatom neki, hogy ne tegye...de csak nevet rajta :) igyekszem oda figyelni, hogy ne piszkalja tulsagosan...de nem sok hatassal vagyok ra. Remelem majd leszokig rola
2/3 anonim válasza:
lehet hogy viszket a köldöke, van köldök gomba és egyéb betegségek, érdemes lenne dokinak megmutatni. és ha semmi baja a köldökének, akkor is beszéld meg a dokival a továbbiakat, mert az sem jó, ha kialakul nála egy kóros szokás
3/3 anonim válasza:
Az én kétévesem is egyfolytában a köldökét piszkálja, mindent nyom oda... csak egy rossz szokás. De inkább egy új dolog, amit felfedeztek... Ha sebesre vakarta, azt nem tudom, lehet, tényleg valami oka van, nézd meg jobban, az enyém inkább játszik a köldökével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!