Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elköltöznél kisgyerekkel...

Elköltöznél kisgyerekkel olyan országba, ahol nyáron is hideg van, a tél baromi hosszú és hideg, illetve mérgeskígyók vannak (hegyvidék)?

Figyelt kérdés
2018. máj. 13. 22:39
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
73%

A hüllőknek melegre van szüksége, nem? Azt hittem hideg területen nincsenek.

Nem mennék. Szerintem a legjobb részen élünk a világon. Kicsit északabbra mennék csak, olyan országba, ahol van tengerpart is egy kicsi.

Nem viszem mérgeskígyók közelébe a gyerekem, az életem rettegés lenne, folyton félteném éjszaka meg egyáltalán nem engedném el. Magamról nem is beszélve.

Óriáspókok, rohadt nagy/sok rovar, extrém hideg/meleg/pára/időjárás, mérges hüllők/kétéltűek/halak abszolút kizáró okok, ha lakhelyet választok, fizethetnének bármennyit.

Mondjuk a vadállatos környék is kiesne, ahol medvék mászkálnak meg nagymacskák az erdőben.

Pár mosómedve, oposszum, majom, róka még belefér, az se zavarna, ha az utcán botlanék beléjük, vagy az udvaron.

2018. máj. 14. 08:12
 22/26 anonim ***** válasza:

Persze, a gyerek alkalmazkodóbb is mint egy felnőtt.

Én meg Svájcban élek, októbertől márciusig hideg van, sok helyen 3-4 méteres hó, sziklaomlás, lavina.

Farkasok, medvék, és?

2018. máj. 14. 14:04
 23/26 anonim ***** válasza:
47%

Magyarországon meg darázs és kullancs van. Azok is éppoly veszélyesek, mint a mérges kígyók.

Szóval kedves rettegők, itthonról is meneküljetek!

2018. máj. 14. 15:01
 24/26 anonim ***** válasza:
Itthon is van rákosi és keresztes vipera is :O #mindmeghalunk
2018. máj. 14. 16:00
 25/26 anonim ***** válasza:
75%

A telek tényleg hidegek és nagy a hó. De nyáron meleg van. Én harminc éve járok oda nyaralni.

Ami a keresztes viperát illeti, azzal Magyarországon is találkozhatsz kirándulás közben. Nagyjából annyi az esélyed ott is. Én részemről sosem láttam egyet sem.

2018. máj. 14. 16:11
 26/26 anonim ***** válasza:
Nem, soha! Egyedül sem. Utálom a telet, és mindenem a forró nyár.
2018. jún. 1. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!