Elköltöznél kisgyerekkel olyan országba, ahol nyáron is hideg van, a tél baromi hosszú és hideg, illetve mérgeskígyók vannak (hegyvidék)?
A hüllőknek melegre van szüksége, nem? Azt hittem hideg területen nincsenek.
Nem mennék. Szerintem a legjobb részen élünk a világon. Kicsit északabbra mennék csak, olyan országba, ahol van tengerpart is egy kicsi.
Nem viszem mérgeskígyók közelébe a gyerekem, az életem rettegés lenne, folyton félteném éjszaka meg egyáltalán nem engedném el. Magamról nem is beszélve.
Óriáspókok, rohadt nagy/sok rovar, extrém hideg/meleg/pára/időjárás, mérges hüllők/kétéltűek/halak abszolút kizáró okok, ha lakhelyet választok, fizethetnének bármennyit.
Mondjuk a vadállatos környék is kiesne, ahol medvék mászkálnak meg nagymacskák az erdőben.
Pár mosómedve, oposszum, majom, róka még belefér, az se zavarna, ha az utcán botlanék beléjük, vagy az udvaron.
Persze, a gyerek alkalmazkodóbb is mint egy felnőtt.
Én meg Svájcban élek, októbertől márciusig hideg van, sok helyen 3-4 méteres hó, sziklaomlás, lavina.
Farkasok, medvék, és?
Magyarországon meg darázs és kullancs van. Azok is éppoly veszélyesek, mint a mérges kígyók.
Szóval kedves rettegők, itthonról is meneküljetek!
A telek tényleg hidegek és nagy a hó. De nyáron meleg van. Én harminc éve járok oda nyaralni.
Ami a keresztes viperát illeti, azzal Magyarországon is találkozhatsz kirándulás közben. Nagyjából annyi az esélyed ott is. Én részemről sosem láttam egyet sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!