Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elköltöznél kisgyerekkel...

Elköltöznél kisgyerekkel olyan országba, ahol nyáron is hideg van, a tél baromi hosszú és hideg, illetve mérgeskígyók vannak (hegyvidék)?

Figyelt kérdés
2018. máj. 13. 22:39
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
97%

9. vagyok. Jól ismerem a környéket, nemcsak nyáron jártam arra :)

Bármikor mennék, ha kapnék ott munkát. Négy gyerek édesanyjaként írom ezt.

2018. máj. 13. 23:27
 12/26 anonim ***** válasza:
37%
Magyarországról elköltöznék-e Romániába? Nem.
2018. máj. 13. 23:44
 13/26 anonim ***** válasza:
73%
Ha pl. Budapest, Havanna-lakótelepről, vagy X.ker. Hős utcából költöznél oda, akkor minőségi csere lenne. :DDD
2018. máj. 13. 23:58
 14/26 A kérdező kommentje:

Ez egy egyedülálló klímájú régió, egy kis szeglet, ami más, különleges Románián belül, természeti adottságai miatt.

De nem tudom miért ilyen rossz Románia megítélése Magyarországon, mármint ok, a történelmi dolgokkal természetesen tisztában vagyok, de a körülményeket miért gondoljátok rossznak?

Én éltem már Romániában munka miatt, csak akkor még nem volt családom és bármikor van olyan, mint Magyarország, legalábbis ami az utóbbi néhány évet illeti, rohamosan fejlődik, jobban, mint Magyarország egyébként.

2018. máj. 14. 00:08
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen élnék olyan helyen,ahol sosincs nyár,de a kígyóktól rettegek,így nem költöznék.
2018. máj. 14. 00:16
 16/26 anonim ***** válasza:
39%
Ha valami északi ország lenne, simán. Romániába nem.
2018. máj. 14. 06:22
 17/26 anonim ***** válasza:
25%

Soha. A hideg és a kígyók is kizáró okok. Voltam arra, 2 hetet, egyfolytában bennem volt a frász a kígyók miatt, főleg mert a helyiek is minduntalan óva intettek. Pl. voltunk kirándulni és konkrétan nem mehettünk a szép napos tisztásra meg domboldalra mert azt mondták (helyi lakosokkal kirándultunk), tele van sütkérező viperákkal.....na a franc se élne olyan helyen ahol bár természetközelben vagy de nem kirándulhatsz szép napos időben egy nagyot. Gyerekkel is csak esős időben mennél kirándulni? Sokat ér hogy ott laktok..

De te nagyon promózod, magadat győzködöd? Akkor menj ha ennyire pozitívnak tartod.

2018. máj. 14. 06:32
 18/26 anonim ***** válasza:
91%
Mindenképp.
2018. máj. 14. 06:53
 19/26 anonim ***** válasza:
Soha.
2018. máj. 14. 07:37
 20/26 anonim ***** válasza:
94%
Utálom a nyarat és a kánikulát. Szóval simán.
2018. máj. 14. 07:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!