Autista borzalmas hisztis gyerekkel mit lehet tenni?
Annyira megbanom hogy kiirok ide egy kerdest!A hulyeje ideirja hogy a kerdezo meg sem probalja!Amikor 1000 helyen voltam vele!Nincs szakember!A korai fejleszto pedagogiai szolgalatnal nincs autista gyogypedagogus!Kormend illetekes!Mashova nem vihetem!Amikor ilyet olvasok hogy a kerdezo megse probalja...huuu inkabb nem jovok fel tobbet ide
..idegesito ostoba tudatlan emberek tomege....
Akkor jajongj.
Mi felhordjuk 400 km-re Pestre a gyereket havonta, illetve 50 km-re heti szinten, ráadásul vonattal, mert kocsink sincs. Aki akar, annak megy.
Tényleg rá kell szánnod magad az utazásra, mert minél később kezditek a fejlesztést, annál nehezebb dolgod lesz.
A másik, hogy neked is kéne segítség, mert egyedül óriási terhet cipelsz. Akár pszichológus. A helyedben én bemennék a helyi családsegítőhöz. Biztos tudnak valamit segíteni!
13, van kocsija, maga írta.
Ez pedig nem az a helyzet, amiben síránkozni lehet. A korai fejlesztés elengedhetetlen, különben beleőrül az anya is.
A gyerek érdeke, az ő érdeke is. Nincs helyben, menjen utána. Költözzön, ha kell, keressen máshol munkát. Ha helyben nincs segítsége, mégis mi tartja vissza? Máshol se lesz, de fejlesztés pedig igen.
Ez a sok megmondo ember itt..
dobbenet
Es igen olyan.allasom van amilyen soha tobbet nem.lesz..ha felmondok...ezt csak en tudhatom...egy veleten folytan kerultem be diploma nelkul
.szoval a fiam.biztonsaga erdekeben.soha nem mondhatok fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!