Problémás fogmosás! Tudnátok tanácsot adni?
5 éves kisfiammal van a probléma. Régen nagyon szépen meg tudtam neki mosni a fogát, nem okozott gondot, kb fél éve kezdődött a mizéria és egyre rosszabb.
Mikor elkezdjük nagyra tátja a száját, de ahogy beteszem a fogkefét már csukja be, löki ki a nyelvével, öklendezik, nyökög, látom, hogy nagyon kellemetlen neki valami miatt, próbálja kontrollálni magát, de nem tudja. Viszont így meg nem tudom megmosni a fogát és bár próbálom, de nem férek egyáltalán hozzá a hátsó fogaihoz és már 2 leghátsó foga is lyukas, így nem mehet tovább! Extra puha, kis fejű, világítós fogkeféje van, óvatos vagyok, mesélek neki a fognyűvő manókról... Semmi hatás, sőt már ha meglátja a fogkefét sírni kezd, nagyon sajnálom szegényt, de fogat mosni muszáj. Nem tudok rájönni mi a gond és hogyan oldjam meg :(
Semmi kellemetlen nem érhette. Egyedül mossa, de az annyit is ér...
Talán azért, mert most volt az oviban ellenőrzés és időpontra várni is kell??? (Ami 2 hét)
De a fogmosásra adj inkább légyszi tanácsot, mert a legfontosabb az és ha azt sikerül megoldani akkor nem lesz több lyukas foga talán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!