Nincs időm a gyerek mellett semmire, mit csináljak h legyen időm magamra is?
9 hosan mar reg jartam vele vasarolni. Tomegkozlekedessel 3 ora utazas, de megoldottam es meg elveztem is.
Most nemsokara 2 es mindenhova viszem. Igaz fodraszhoz nem jarok mert magamnak vagom a hajamat. Bizd nagyszulore a gyereket, gondolom bevallaljak neha ha amugy is ennyit vagytok naluk.
#14 Voltam vele 1x végig üvöltötte.
Fél órát bír csak ki a nagyszülőkkel
Vegyen ki a párod szabit.
A nagyszülőkhöz szoktasd.
Olyan nincs,hogy csak fél órát bír.
Vigyed ide oda majd azt is megszokja.
Nem egyszer kell megpróbálni...egyszer sírt lehet máskor nem fog.
Kérd a nagyszülők segítségét.
Először is tessék eldobni a mártír hozzáállást! (az a válaszoló is aki "brühühü szaranya vagyok" típus).
1. A babát hozzá lehet igenis szoktatni másokhoz, akik szeretettel közelednek felé! Lehet, hogy több alkalom, de sikerül. A gyerekek rugalmasabbak, mint ahogy az anyukák gondolják.
2. Vetkőzd le ezt a tipik "siral-mami" álcát mert agyrém leszel a környezeted számára, elsőként a férj fog dobbantani.
Ha magadra címkét ragasztasz (lásd "szaranya vagyok"), joggal tart majd annak más is.
3. Ne tehetetlenkedj, hanem cselekedj!
Egyik nyomorult vasárnap sem tudsz szabad 3 órát kikérni? Férj elviszi a babát a mamáékhoz és annyi, mész amerre látsz. Vagy vele is sír?
4. Esti altatás után egy kis futás, szoli, körömlakkozás? Nekem jól szokott esni.
Leírom: 2 gyerekem van. Nagyobbik se volt eszik-alszik baba, kicsi sem az. Megsem ülök itthon tehetetlen szerencsétlenségként magamat sajnálva mert akkor meg is érdemelném! Kicsit nyiss, férjjel beszélj, mamához szoktasd a kicsit, és ne legy lusta este altatás után foglalkozni magaddal vagy a vasárnapi "ücsörgök anyósnál" HELYETT fodrászhoz menni! AKARAT! Ennyi kell.
En is azt javaslom, hogy hetvegen nagyszulok helyett apuka a gyerekkel maradjon, te menj feltoltodni.
Most jelenleg te vagy az, aki besokallt, ezt mindenkinek meg kell erteni. Ne martirkodj mindenki kenyelmeert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!