Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nincs időm a gyerek mellett...

Nincs időm a gyerek mellett semmire, mit csináljak h legyen időm magamra is?

Figyelt kérdés
Férjem dolgozik este 6ig. Olyan jó lenne már elmenni fodraszhoz vagy vasarolni de nem lehet. Itthon kell hallgatni h üvölt mindenért a 9 hónapos lányom. Ha alszik csendben kell lenni és unatkozom. Ma már sírtam olyan rosszul ereztem magam. De szeretem őt nagyon.
2018. ápr. 19. 19:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
42%
Aki lepontozgat, ez legyen a legnagyobb boldogsaga. Jesszus :'D
2018. ápr. 19. 20:44
 12/19 anonim ***** válasza:
82%
Nekem másfél éves, èn is kivagyok már teljesen. Folyton én vagyok vele és már sok. Imádom, és szaranyának érzem magam mert türelmem az már alig van. Az idő talán megoldja most én is csak a sötét felhőket látom. Meg tudlak érteni. Sok sikert és kitartás.
2018. ápr. 19. 20:55
 13/19 anonim ***** válasza:
54%
vnap odaadod neki a gyereket és magaddal foglalkozol
2018. ápr. 19. 22:41
 14/19 anonim ***** válasza:
56%

9 hosan mar reg jartam vele vasarolni. Tomegkozlekedessel 3 ora utazas, de megoldottam es meg elveztem is.

Most nemsokara 2 es mindenhova viszem. Igaz fodraszhoz nem jarok mert magamnak vagom a hajamat. Bizd nagyszulore a gyereket, gondolom bevallaljak neha ha amugy is ennyit vagytok naluk.

2018. ápr. 19. 23:34
 15/19 anonim ***** válasza:
67%
unatkozol? én ennyi idősen sem unatkoztam mellete,ha este 6kor jön haza akkor közöld vele hogy most elmész fodrászhoz ,vagy csak sétálni azt kész.napközben elvoltunk sétálni,vásárolni,játszozni,vagy főztem mig aludt,neteztem,stb.
2018. ápr. 20. 05:11
 16/19 A kérdező kommentje:

#14 Voltam vele 1x végig üvöltötte.

Fél órát bír csak ki a nagyszülőkkel

2018. ápr. 20. 06:36
 17/19 anonim ***** válasza:
60%

Vegyen ki a párod szabit.

A nagyszülőkhöz szoktasd.

Olyan nincs,hogy csak fél órát bír.

Vigyed ide oda majd azt is megszokja.

Nem egyszer kell megpróbálni...egyszer sírt lehet máskor nem fog.

Kérd a nagyszülők segítségét.

2018. ápr. 20. 07:10
 18/19 anonim ***** válasza:
25%

Először is tessék eldobni a mártír hozzáállást! (az a válaszoló is aki "brühühü szaranya vagyok" típus).

1. A babát hozzá lehet igenis szoktatni másokhoz, akik szeretettel közelednek felé! Lehet, hogy több alkalom, de sikerül. A gyerekek rugalmasabbak, mint ahogy az anyukák gondolják.

2. Vetkőzd le ezt a tipik "siral-mami" álcát mert agyrém leszel a környezeted számára, elsőként a férj fog dobbantani.

Ha magadra címkét ragasztasz (lásd "szaranya vagyok"), joggal tart majd annak más is.

3. Ne tehetetlenkedj, hanem cselekedj!

Egyik nyomorult vasárnap sem tudsz szabad 3 órát kikérni? Férj elviszi a babát a mamáékhoz és annyi, mész amerre látsz. Vagy vele is sír?

4. Esti altatás után egy kis futás, szoli, körömlakkozás? Nekem jól szokott esni.

Leírom: 2 gyerekem van. Nagyobbik se volt eszik-alszik baba, kicsi sem az. Megsem ülök itthon tehetetlen szerencsétlenségként magamat sajnálva mert akkor meg is érdemelném! Kicsit nyiss, férjjel beszélj, mamához szoktasd a kicsit, és ne legy lusta este altatás után foglalkozni magaddal vagy a vasárnapi "ücsörgök anyósnál" HELYETT fodrászhoz menni! AKARAT! Ennyi kell.

2018. ápr. 20. 09:45
 19/19 anonim ***** válasza:

En is azt javaslom, hogy hetvegen nagyszulok helyett apuka a gyerekkel maradjon, te menj feltoltodni.

Most jelenleg te vagy az, aki besokallt, ezt mindenkinek meg kell erteni. Ne martirkodj mindenki kenyelmeert.

2018. ápr. 20. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!