Kínos szókimondás ovistól, mit lehet mondani?
8: szerinted ha viccesnek talalnam itt rugoznek rajta? Azt talalzamviccesnek hogy a fegxelmezesemmel csak meg hangosabban megismetelte. Az nem vicces amit mondott...
10: ez így oke csak ugye az a gond hogy ő ezt nem csunya jelzőként ismeri, nem is nagxon tudja még eldönteni mi az ami polkorrekt es mi az ami nem..szoval ez a gondom hogy oke hogy most wzt megbeszeltem vele (pont ezt mondtam neki hirtelen en is hogy mindenki olyan amilyen stb) de ettol még ő maga nem fogja tudni meGítélni még jó ideig hogy mi az egyaltalan hogy csunya jelző
És akkor mivan?!
Kövér, kövér, nem kell finomkodni.
Az én - rengeteget evő, vékony - tinilányomat bárki legebézi, meg anorexiásnak nevezik, az rendben van?! Nem az, egészséges, de én is, apja is vékonyak vagyunk, ő is az. Csak épp őt "lehet" bántani, de a kövérek már rögtön hisztiznek az igazságra.
A gyerekek még nem értik mit illik és mit nem, a szülőnek kell megtanítania, formálnia a hozzáállásukat.
Rocker/goth ruhákat hordok, nem egy kisgyerek kérdezte már meg az anyukáját hogy "anyu, a kislány (vagy néha már néni, fú de tud fájni :D) miért van feketében/piros a haja/van olyan sok fülbevalója?
Namost sajnos ahol én lakom egyet kivéve eddig minden anyuka a fülem hallatára mondtott ilyet hogy "mert szomorú/nem szeretik/sátánista (anyád) " EGY mondta a gyerekének hogy "mert ő így érzi jól magát" sajnos előre sejtem melyik gyerekből milyen felnőtt lesz, nyugodj meg annyi rosszmájú anyuka van hogy már az hogy szeretnél a gyerek ezen szokásán változtatni, jó kezdet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!