Nyáron 3 évet töltő gyereked mekkora (cm, kg)?
Figyelt kérdés
Lány, fiú, mennyivel született?
Megy oviba ősszel?
Van valami, amiben le van maradva szerinted vagy orvos szerint a korosztályától?
2018. ápr. 14. 20:16
11/14 anonim válasza:
Augusztusban lesz 3 eves, a magassaga amikor utoljara mertuk 98 cm votl, de azota nott szerintem majd megmerjuk. A sulya 15,4, szepen eloszlik rajta. Aranylag keson kezdett beszelni, de mostanra tul haladta a korat, rengeteget beszel osszefuggo mondatokban. Cserebe viszont a mozgasa sutabb, ez foleg a futasan latszik, de elhajtottak minket a fejlesztokrol hogy ne rohogtessuk oket semmi baja csak lassabban erik be.
Egyebkent nagyon okos, abszolut ovodaerett, ezert megy is szeptemberben. Szobatisztasag folyamatban, egy hete kezdtuk eddig meghaladja a varakozast, erosen bizakodom.
12/14 anonim válasza:
Ki pontozza le az összes választ? Mindenki a kérdésre válaszolt, normálisan... mi a helyes válasz, elárulná a lepontontozó? Most komolyan...
13/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom, én a zöldet nyomtam.
2018. ápr. 15. 18:10
14/14 anonim válasza:
Én is most akartam írni hogy ebben a válaszban mi a rossz? Szerintem van itt egy hobby negatívozó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!