Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikortól fogad szót a kisgyerm...

Mikortól fogad szót a kisgyermek? Egyszerű utasításokra gondolok

Figyelt kérdés

mint pl. Gyere ide, Ne nyúlj hozzá, Tedd azt le.

16 hónapos a fiam, tudom hogy megérti, de még sosem csinálta azt, amit kértünk tőle. Kézen fogva se lehet menni vele. Ennyi idősen ezt már kellene tudnia? Mi csinálunk valamit rosszul?

2010. jún. 12. 16:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Elvileg már értenek mindent, de az a temperamentumától függ, hogy mit hajt végre. Az én lányom is ilyen, bár azt nem értem, hogy kézen fogva se lehet menni vele...
2010. jún. 12. 16:19
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
mond neki hogy M A R I K A az apád és szót fog fogadni...
2010. jún. 12. 18:37
 3/7 anonim ***** válasza:
lehet hogy nem kellene "utasítani". épp elég jó ha kéred, pl légy szives, kérlek, stb. vagy játékos formában kéred, gyere ide hogy anya össze-vissza puszilgasson...
2010. jún. 12. 19:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Nálunk a Sétálunk, sétálunk, egy kis dombra lecsücsülünk hozta meg az áttörést. Azelőtt cikázott ide-oda, egyik kavicstól a másikig. Ezzel a mondókával akár 5 percig is jön kézen fogva!!!!!!!!!!!!Valahol el kell kezdeni:)
2010. jún. 12. 21:58
 5/7 A kérdező kommentje:

Az utasítást nem úgy értettem, mindig hozzáteszem, hogy légy szíves, de direkt az ellenkezőjét csinálja.

Talán pont az a baj, hogy nem vagyunk elég kemények vele.

2010. jún. 12. 22:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Ezt mi is túléltük, amit msot Ti. Azt hitem hogy sosem fogja megtanulni. Kézen fogva még most is csak nagyritkán sétálunk, de mellettem jön ha utesten megyük át. 21 hónapos a kisfiam.

Türelem. Meg fogja tanulni. Azt hogy nem csinálja amit kérsz??? Én annyit mondogattam a gyerköcnek hogy már én meguntam:)) Mondogasd neki és lehet hogy nem a negyedikre,de a huszadikra bizti megcsinálja. TÜRELEM, én mindig ezt mondogatom magamba:)))

2010. jún. 14. 07:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2010. jún. 15. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!