Szükség van 2 átmeneti kabátra egy ovisnak? Nektek van váltás vékony kabát is vagy elég egy?
Én is egyetértek azzal, hogy a gyerek legyen nyugodtan piszkos, próbáljon ki mindent. Lehet fű, homok, föld, kavics...élvezze a gyereklétet és nem fogok azért szólni, ha hempereg a fűben és megfogja a nadrágját, vagy mint ahogy más is írta, kilyukad. Nem azt mondod szándékosan koszolja össze, de ha olyan lesz, nem baj.
Nálunk sem koszolja össze mindenki mindig a játszótéren a nadrágját, de mivel van kavics, és homok is, csúzda is, így másnap tuti nem lehet ráadni a ruhát. Ja, és van olyan hogy át kell öltöztetni mert mondjuk aszfaltkrétáznak és attól a ruha óhatatlanul is olyan lesz.
A héten igaz, hogy meleg van, de a múlt héten még reggel kellett vékony kabát és lehet jövő héten is kell.
Persze, hogy legyen nyugodtan piszkos, de csak azért nem lököm pocsolyába, tüskés bokorba vagy gáncsolom ki, mert önállóan játszva tiszta marad. :)
Nálunk is bőven elég egy kabát szezononként.
6-os vagyok.
Nálunk nem azért van több kabátja a gyerekeknek, mert koszos lesz, hanem azért, mert több fazonra, stílusra van szükség. Ha melegítőben van, akkor sportos dzseki kell. Ha elegánsban, akkor csinosabb kabát. Farmerhez a farmer- vagy a bőrkabatja passzol. Én sem keverem a szezont a fazonnal, a gyerek miért járjon folyton dzsekiben?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!