Óvodásotoknak mennyiért és hol vettetek átmeneti kabátot?
Nálunk az átmeneti kabát egy kicsit vastagabb ballonkabátszerüség, 5000 volt a c&aban. Utána a következő fokozat a mellény lesz, ha esik, vastagabb esőkabátja van.
Ilyen széldzseki típust nem vennék, engem folyton ilyenben járattak, nem szerettem.
Egyébként az egyik linken sídzseki van, 15fok körül brutális lehet.
Én linkeltem a sídzsekit. Élőben nem vastag. Simán jó addig, amíg mellényre nem tudunk váltani.
Télikabátnak nagyon vékonyka lenne.
Nálunk ilyen vastag volt a télije. Most még egy szál pólóval elmegy, ha nem süt a nap és erős a szél, egyébként panaszkodik, hogy melege van.
Softshell lesz az átmenetije, ha találok még valahol, mert vicces mód az üzletekben már a nyári ruhákat nyomják, elvétve volt jó kabát, de mérethiányosan.
Ha nem találok, egyből mellényre váltunk. Idén is volt már rajta egyszer.
Idén a C&A-ban vettem 6000-ért, ez már akciós ár volt, a tavalyi akcióból maradt. Jó kis átmeneti kabát, fényvisszaverő csíkkal.
Egyébként a KIKben szoktunk venni, ott 3-4 ezer körül van jó tavaszi kabát, csak idén nem találtunk ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!