1.5 éves örök mozgót hogyan foglaljam le a rendelőben mig kezelnek a fogászaton?
Sétál mindenhová.Fél éve ahogy elndult nem használunk babakocsit.
Sírna ha bele raknám.
Sajnos segitségem nincsen,de fogfájásom az igen.
Szerintem fogászatra ne vidd.
Mondom ezt úgy, hogy én vittem amikor nőgyógyászhoz kellett mennem. De a fiam annyira nem volt örökmozgó, és ott az asszisztens tudott rá figyelni. Egy fogorvosnál ugye az asszisztens sem ér rá.
Vagy keress egy "megőrzőt", nálunk van olyan játszóház, ahol pár órára ott lehet hagyni kb olyan mint egy csana. Vagy egy ismerős anyuka, aki arra a néhány órára vigyáz rá.
Nálunk épp tegnap a kórház nőgyógyászati-szülészeti részlegén jött ki az Uh-os csaj mikor egy 2 év körüli kisfiú elég hisztérikusan sírt, hogy nem kellene ide elhozni a gyereket. Tény, valóban baromi idegesítő volt a gyerek nyűglődése a tömött váróban, csak emiatt vették végül előre Uh-ra a nőt, hogy aztán húzzanak el gyorsan a síró gyerekkel :D
Akárhogy is, de megoldanám, hogy ne vigyem a fogászatra magammal a gyereket, nem csak te nem tudsz rá figyelni, de a nyűglődése nagyon idegesítheti mind az ott dolgozókat, mint a többi várakozó beteget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!