Ti mennyit fizetnétek azért egy bébiszitternek, hogy elhozza iskolából a gyermeket hazáig? Az út 5-10 perc autóval.
Taxira még nem gondoltam, de az már 'sok" lenne, nem anyagilag, hanem, hogyan néznének rám.
És igen, szürkületi vakság a neve, vagy farkasvakság
Mennyi b..szatlan fap..na van itt, te jó ég:D
És ha a Kérdező azért akarna bébiszittert, mert minden nap akkor főzi a vacsorát? Vagy mert fodrászhoz megy? Kinek mi köze van hozzá, áruljátok már el?!:D
Szerintem 1000-1500 ft amúgy. De először tényleg érdemesebb lenne az osztálytársak szüleivel beszélni, vagy olyannal, aki a környéken lakik és jóban is vagytok.
Plusz ha mégis amellett döntesz, hogy felvesztek valakit, akkor szerintem olcsóbb, ha olyat választasz, akinek ez másodállás, vagy diák amúgy, hiszen nem órákat fog rá vigyázni, nem kell szórakoztatnia, tanulni vele pluszban.
Amikor munkanélküli voltam, örültem volna egy ilyen lehetőségnek. Saját kocsival elvállaltam volna havi 20E-ért, ha 10km-en belül kell fuvarozni. 10km-en felül 30-40Ft/km, benzin ártól függően.
Azért a legjobb egy iskolatárs szülejét megkérni egy jelképes összegért szerintem is.
ÉN minden megkezdett óráért 1000 ft-ot kértem el.
Plusz benzinktsg és utazási idő (kocsival, mert volt olyan szitteltem, aki 40 perc autóútra lakott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!