Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit lehet venni karácsonyra...

Mit lehet venni karácsonyra egy 3 éves kislánynak, aki eddig csak babákat kapott, meg játékkonyha-felszerelést?

Figyelt kérdés
Az egyik rokon kislányról van szó, és mindig mindenkitől babát kap. Az anyukája azt mondta, hogy a konyhafelszerelésnek is örülne. DE mivel soha nem kapott még senkitől mást, azt sem tudja, hogy mással is lehet játszani. Nem szeretném a 130. babát megvenni, sem a 45. konyhafelszerelést. Nekem kisfiam van, ezért nem tudom, mit is lehetne.
2008. okt. 29. 08:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekem két fiam van. De a kis unokatestvérnek aki lány vettem már kirakót, fa kockákat, esetleg nagy gyöngyöt. Vannak olyan gyöngy fűzőkészletek amelyekben a gyöngy pl gyümölcsök. Orvosi táska ilyeneket vehetsz. S attól,hogy kislány pl kaphat duplot is. Persze azt inkább a közeli rokonoktól kapjon.

Szerintem ha ilyet kap tőletek meg fog lepődni és örülni is fog neki. A lányok szeretik már ebben a korban is cicomázni magukat, ha valami fésűt vagy ilyesmit veszel az is jó.

egy kislánynak is szüksége van a készség fejlesztésre ebben a kategóriában ami nem kifejezetten fiús jöhet. Vehetsz még kiszínezőt is.

Remélem jó ötleteket adtam.

2008. okt. 29. 08:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Gyönggyel próbálkoztam utoljára, meg is mutattuk a kisfiammal, mit kell vele csinálni. A nagymama első kérdése az volt, hogy mit lehet ebből fűzni? ... (nagy színes fagyöngy)Ezt is sikerült olyan hangsúllyal, hogy én szégyelltem el magam, hogy nem babát hoztam. Csak szegény kislányt sajnálom, mert tényleg nincs semmi más, csak baba...
2008. okt. 29. 08:33
 3/6 anonim ***** válasza:

Gyöngy??? Simán le tudja nyelni nem pont direkt, de akár véletlen.

Inkább gyurmát vegyél az is fejlesztő játék. Ráadásul télen jól lehet bent játszani.

Ilyenkor még nem kell különbséget tenni nagyon fiú és lány közt, csak autót ne vigyél, mert úgy veszem ki az anyukája elég csajos típus ennyi babával..

A mi 3 évesünk lány mindennel elvan, autóval is, gyurma, zsírkréta, labda, fakocka, fafigurás játék..állatketjáték.

2008. okt. 29. 09:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Készségfejlesztő játék / a sapientinonak nagyon jók vannak elég jó áron /, kirakó, memória játékok, az én lányom imádta ezeket. Valamilyen szép képes mesekönyv, mese dvd, vagy kazetta.
2008. okt. 29. 10:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Az én kislányom is 3 éves, van egy báttya és bármivel eljátszik. A gyöngy fűzést együtt csináljuk és ekkora korban már nem vesz be minden félét a szájába, de a gyurma is nagyon jó. Viszont ezekkel ott kell ülni vele ha olyat szeretnél amivel egyedül játszhat akkor lehet pénztárgép, játék porszívó vagy mikró. Vehetsz még kávéfözőt ami nem drága és van hozzávaló kis pohár és fözhet a babáinak kávét. De a fakirakó is nagyon jó, vagy mágneses rajztábla.
2008. okt. 29. 11:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon jó ötleteket adtatok! A gyurmától azért félek, mert az édesanyja nem tud mindig ott ülni vele, inkább valami olyan kell, amivel egyedül is el tud szórakozni.
2008. okt. 29. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!