Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha megüt a gyerek visszaadod?

Ha megüt a gyerek visszaadod?

Figyelt kérdés
2018. márc. 24. 21:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
49%

Soha nem ütött még meg szándékos agresszioval vagy dühből.

Olyanokat kapok, hogy próbálkozik, pl a fenekemre csap, hogy anya, gyere már, és látom az arcán hogy bizonytalan és kiváncsi arra hogyan reagálok, szoval az arca nem gonosz rosszindulatot tükröz, hanem félszeg kiváncsiságot. Olyankor elmondom hogy jövök, de ehhez nem kell csapkodni, látod magadtol is hogy épp mosogatok, ha végeztem ott vagyok.

Én jelenleg azzal küzdök hogy ne nevessem el magam közben, mert hát nekem eleve vicces hogy a fenekemre soz egy kisgyerek es ezt tetézi az a "bamba"arca is hozzá, mint amikor a kistigrisek vagánykodnak hogy bunyoznak, annyira nem lehet komolyan venni, kiröhögné őket az áldozati bárány is :)

2018. márc. 25. 09:33
 12/20 anonim ***** válasza:
56%

A legkomolyabb fenyegetései is olyanok hogy elvitet a tűzoltókkal, megkarmoltat a cicával, stb és maradjak komoly, hogy ilyeneket nem mondunk :)

Utolso voltam

2018. márc. 25. 10:39
 13/20 anonim ***** válasza:
67%
Én vissza adom. Egy gyerek igen is tudja hogy meddig mehet el. Fegyelem és szabályok. Tudja hogy szeretem de azt is hogy én diktálom a szabályokat és ha nem társa be neki lesz rosszabb.
2018. márc. 25. 14:51
 14/20 anonim ***** válasza:
57%
Egy apró jelképes pofon vagy fenékre csapás még nem gyerek verés. Nem tudom az mivel jobb ha a segguk is ki van nyalva utána meg nagyképű bunkó felnőttek lesznek akik lenéznek mindenkit.
2018. márc. 25. 14:54
 15/20 anonim ***** válasza:
31%

Aki azt tanitja hogy konfliktusokat erőszakkal oldunk meg, az inkább azt magyarázza el a gyerekének, hogy a szülő miért bánthatja őt és akkor ő miért nem bánthat másokat.ha megérti, akkor csak a gyerekét fogja ő is bántani.

Amugy példamutatásbol tanul egy gyerek, de gondolom ez sokakat nem érdekel.

2018. márc. 25. 15:30
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem erőszakkal oldom meg a konfliktust. Nem szoktam verni a gyerekeimet nincs is rá szükség. De ha megpróbálnak megütni biztos nem hagyom nekik.
2018. márc. 25. 18:02
 17/20 anonim ***** válasza:
11%
Én azt mondom nekik hogy azért csaptam vissza mert nekem is fájt ahogy most neki. És ez rossz.Nem bántunk másokat akkor nem bántanak minket sem. Ha ütsz lehet hogy vissza ütnek, ha kedves vagy veled is azok lesznek.
2018. márc. 25. 18:06
 18/20 anonim ***** válasza:
41%

Vissza, csak sokkal finomabban, de érezze, hogy amit csinál, az nem jó.

Amúgy is visszakapná, mert a nővére bizony erőből üti vissza, ha kap.

2018. márc. 25. 19:04
 19/20 anonim ***** válasza:
41%

18-as vagyok, persze el is mondom, hogy iért kapta, megérti, és jó, ha félévente egyszer jön rá, hogy megüssön.

A nővérét persze gyepálja, tőle az sem érdekli, ha kap egy-két pofont. :D

2018. márc. 25. 19:06
 20/20 anonim ***** válasza:

[link]

Talán 5. 6. Pont vonatkozhat nagyobbakra

2018. márc. 25. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!