Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan és mikor tettétek át a...

Hogyan és mikor tettétek át a babátokat rácsos ágyból kiságyba?

Figyelt kérdés
2010. jún. 10. 17:26
 1/4 anonim ***** válasza:

as kiságy és a rácsos ágy nem ugyanaz?

Egyébként az enyém 2 éves még mindig kiságyban alsizk. Nemsoká kinövi.

2010. jún. 10. 17:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Majdnem 2 és fél éves volt. A nagy ágy szélén van védő, hogy nehogy leguruljon.
2010. jún. 10. 17:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Gyerekem még nincs, de azt tudom, hogy nálam úgy volt, hogy három elmúltam, amikor megszületett a húgom. Amikor hazahozták a kórházból, akkor közöltem, hogy mostantól ő a kicsi és én a nagy ágyban (gyerekheverő :D ) fogok aludni.

De nekünk olyan rácsos ágyunk volt, aminek a rácsa két részből állt, így a felére le volt eresztve, úgyhogy tudtam belőle egyedül kimászkálni.

2010. jún. 10. 17:39
 4/4 anonim ***** válasza:
18 hónapos volt mikor áttettük, mert 22 hónapos korára vártuk a kistesót és azt akartam, hogy legyen ideje megszokni az új szobáját az új ággyal, mert a régit kapja majd a kistesó. Egy autós ágyát csináltattunk neki aminek van ajtaja és így mikor alszik azt bezárjuk és nem tud kiesni belőle, szerencsére simán ment minden, pedig féltem, de egyik nap még kiságy másik nap meg már az új ágyában aludt. És nagyon jól, volt helye forgolódni, jobban mint a kiságyban. Úgyhogy jól ment az átszokatás, most 22 hós és kb. 2 hét és megszületik a tesó:))
2010. jún. 10. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!