Converse cipo 2,5 evesnek?
Vennetek ?
Tepozaras, es van egy masik bőr felcipoje is.
Igen ha jó árban van!
Fiamnak is van, es van nike air max cipoje is
Attól függ, kényelmes-e neki. Nekem az a tapasztalatom vele, hogy túl vékony a talpa, a talpboltozatnak nem biztos hogy a legjobb, de ha nem mindennapi használatra veszed, megvenném! Fiamnak is vannak tipegő kora óta márkás cipői, oviba sosem azokat adtam rá, csak hétvégente amikor mentünk ide-oda vendégség, étterem, stb.
Arra ne figyelj aki nem eü szempontból ír véleményt, hanem a penztárcádban turkál.
5-ös, szerintem az ortopédiailag helyes bőrcipők jóval többe kerülnek. Csak azt adok a gyerekre.
A lepontozott első.
Nem pontoztam le senkit, ez a pontozás 37 évesn már nem az én világom, inkább a vélemények érdekelnek.
Aki írta hogy Aur Max van, az mennyire vált be? Olyanunk még nem volt, most látok egyet.
Esküvőre mentünk és arra vettük neki, nagyon kényelmes lehet mert mikor a szamos cipőjét adom rá hozza a nike cipőt
Itthon mezítláb zokniban van, abban a pár órában semmi baja nem lesz a lábának. Főleg nem egy márkás cipőben.
Nekem is egesz telen hozta a Nike-t mikor a csizmat akartam raadni :)
Primigi csizma elvileg ugye kenyelmes ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!