Az mennyire fordul elő máshol, hogy egy férj ilyeneket csinál a gyerekekkel?
Most elmentem takarítani az emeletre, addig a férjem a gyerekeket a tavaszi béleletlen gumicsizmába küldte ki a kertbe, tavaszi sapkában, úgy, hogy a gumicsizma mellett sorakoztak a hótaposók.
Képtelen pizsamát adni rájuk este, bármiféle egyebet ad rájuk, akár kb. ünneplőt is, úgy, hogy ki van készítve a pizsama.
Az iszonyú éles faragásra is alkalmas, de evésre is használt kését rendszeresen elölhagyja az étkezőasztalon. A gyerekek 3 és 5 évesek.
A párom 41 éves. Fogyatékos, vagy ez mi?? És ha normális stílusban is szólok egyenként a dolgokért, akkor is óújra, és újra előfordulnak mindezek.
Az első után védekeztem volna, így esélytelen, hogy becsúszna, de mindegy....
Ez van, ezt kell elfogadnod, felnőtt embert nem tudsz megváltoztatni.
Nyugodjatok le lányok, a férfiak többsége ilyen. Ha meggebedünk se lesznek mások :D
A férjem ugyanez, noha nem csomóban dobálná ki a szárítóra a ruhát, de nem is olyan szépen, mint én, ha ő teregetne, minden ruhát extra gyűrődésekkel szednék le a szárítóról. Épp ezért teregetni mindig én szoktam, ha alapos takarítást akarok akkor porszívózni is én :D
Nem direkt csinálja, hanem csupán férfi :D
A lányunk azért normálisan felöltözteti, de néha előfordul, hogy lemarad egy sapka, kesztyű ha már nincs olyan hideg, én még adnék rá, ő már úgy gondolja nem kell, de persze emiatt nem fog megfázni a gyerek.
Szóval igen, a férfiak szuperek tudnak lenni technikai, szereléses dolgokban, a párom pl. nem is tudnék olyat mondani amihez nem ért, bármit megszerel, de szó szerint bármit, lakást kifesti, sőt ezerszer jobb tortákat süt, mint én valaha, de a precíziós dolgok nem az erőssége, gondolok itt pl. a szép teregetésre, szennyes helyére tevésére, vagy hogy a mosatlan kávéscsészéjét hozza már be az erkélyről és ne akkor mikor már a 3. sorakozik kint egymás mellett :D
Én ettől készülök ki, ő meg attól, hogy mindig minden "szarért" (ahogy ő mondja) rászólok :)
Kedves kerdezo, teljesen normalis a jelenseg. :)
A ferjem 36, kb. ugyanez a helyzet vele is. Kest mondjuk nem hagy az asztalon. De egyebkent stimmel a leiras. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!