Mivel kezelitek a horzsolásokat?
Figyelt kérdés
22 lányom elesett a betonon és lehorzsolta a térdeit. Hagyjátok megszáradni és nem kenitek be semmivel vagy azért lefertőtlenítitek?2010. jún. 9. 17:40
1/6 anonim válasza:
Mindenképpen lefertőtleníteném,de bekötni meg ilyesmi nem érdemes.Levegőn jobban gyógyúl:)
2/6 anonim válasza:
Én nem kezelem. Ha egy horzsolást is lefertőtlenítünk, a gyereknek sosem lesz rendben az immunrendszere. Olyat még nem hallottam, hogy valaki egy ilyenbe halt volna bele.
3/6 anonim válasza:
Ha kosz van benne lemosom,de nem fertőtlenítem. És nem kötözöm, a levegőn hamarabb szárad.
4/6 anonim válasza:
Megmosom,ha koszos, ha a sebbe piszok került, fertőtlenítem is, de nem kötöm be. Jobban szárad a levegőn és a gyereknek se lesz "betegségtudata" a kötés miatt. A kislányom múltkor elvágta az ujját valamivel, mikor rátettem a sebtapaszt, iszonyatosan elkezdett sírni (addig egyáltalán nem sírt!), hogy fáj... mikor leszedtem a tapaszt, rögtön megnyugodott és akkor már azt mondta, hogy nem fáj... :)))
5/6 anonim válasza:
Horzsolásokra most vettem Fenistil sebkezelőt,nagyon jó.Ha csak ütés van rajta Murmelin krémmel kenem.
6/6 anonim válasza:
En attol teszem függöve hogy milyen mely a seb, ha csak felszini horzsolas akkor vizzel lemosom es annyi, ha melyebb es netan picit verzik is, akkor hiperol oldattal lemosom aztan este fürdes utan ejjelre bekenem neogranormonnal. Nem erdemes nagy faxnit csinalni egy kis horzsolasbol, mert hozzaszokik es a jelentektelen dolgok miatt is egyböl hatalmas kötözest es patyolgatast var majd el, persze egy lany biztos mas, nekem fiaim vannak, es ez horzsolasos dolog mindennapos a rosszcsontoknal es meg böven belefer a katona dolog kategoriaba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!