Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Másnak a lánya sem szereti a...

Másnak a lánya sem szereti a csatokat, hajpántokat, gumit?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy hülye kérdés, de olyan szívesen gumiznám, csatoznám a hajacskáját, annyira bájos az arca, de kb. 2 perc utána kiveszi vagy nem is engedi beletenni. Ki hogyan szerettette meg a kislányával a hajformázást? 2 éves.
2010. jún. 9. 16:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
3 évesem kb.5 másodperc után tépi ki:(Most,hogy jön a meleg talán jobb lesz és elviseli!Nem tudtam segíteni,bocs!
2010. jún. 9. 16:08
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs baj. Ő sosem lesz nőcis típus, lehet! Nekem már általános iskolás a lányom, egy topmodell, de a vállig érő haja mindig leengedve! sosem öltözött rózsaszínbe, mégis csajos. Ne erőltesd!
2010. jún. 9. 16:30
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Azon nem lepődöm meg, hogy nem lesz egy nőcis típus, én sem vagyok az. Meg dehogyis erőltetem én, kb. havonta megpróbálom, hogy tegyünk bele egy csatot, legutóbb május közepén a szülinapján próbálkoztam, nem sok sikerrel. :)
2010. jún. 9. 16:38
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű, ha hosszú hajat akarsz neki, akkor frufrut kell vágni, hogy a szemébe ne lógjon.

Nálunk is ez van. 2,5 egyébként nőcis, de nagyon hamar kiszedi, szerintem azért, mert vékony szálú a haja, és ha meghúz egy-két szálat, az biztosan idegesíti, ezért inkább kiszedi a csatokat-gumikat. Pedig már én is sok mindent vettem neki... :o)

2010. jún. 9. 17:12
 5/11 A kérdező kommentje:
Igen frufruja van, viszont igazad lehet, mert vékonyszálú a haja, annyira selymes és puha, hogy egyébként sem nagyon tartja meg a csatot, guminál meg nem győzöm annyira tekerni, viszont nem szeretném meghúzni se a haját. :) Köszönöm a válaszod!
2010. jún. 9. 20:17
 6/11 anonim ***** válasza:
Szilikonos hajgumit ajánlom az nem csúszik ki.
2010. jún. 9. 21:00
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. jún. 9. 21:40
 8/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kislányom most lesz 4 éves, de még mindig nem enged berakni a hajába semmit. Maximum cicomázza magát a tükör előtt, akkor bele kell pakolni az összes csatot a hajába, megnézi magát és már szedi is ki. Viszont ha jönnek a bátyja haverjai, akkor mindig kéri magának, hogy szép legyen és amíg a fiúk ide nem érnek addig benne is hagyja. De nem bírja sokáig. Mondjuk én ebből kifolyológ nem növesztem neki hosszúra, hanem van neki jó kis rövid sportos, felnyírt frizurája. Múltkor voltam a fodrásznál és panaszoltam neki, hogy nem engedi berakni a gumit, de azt mondta hogy jobb is, mert nagyon tönkretenné a haját. neki is nagyon vékony szálú, csúszós. Úgyhogy mi még egy darabig maradunk a rövid hajnál.

2010. jún. 9. 22:54
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm Neked is! Aranyos lehet a kislányod, ahogy szépítkezik a fiúknak. :) Azt hiszem akkor egyelőre marad mindenféle cicoma nélkül. Így is bájos. :)
2010. jún. 10. 07:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Bocsi, de jó ezt olvasni az enyém 3 éves és egy kóckirálynő :)). Ő sem tűri, se csat se gumi semmi. Remélem ez nem lesz gond az oviban.
2010. jún. 10. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!