Milyen fajta cipőt veszel tavaszra 2 év körüli fiadnak?
Figyelt kérdés
2018. febr. 24. 18:21
1/12 anonim válasza:
D.d step őszi(tavaszi)bakancs.
Quesua, talán így kell leirni(deichmann)félcipő és egy tornacipőt. Nem jár bölcsibe. Ha jön a jobb idő lesz szandalja is. Tavaly volt d.d steppes elől zárt orrú, meg játszótérre volt még egy külön, ott a markara nem emlekszem, talán Bobby Shoes...
2/12 anonim válasza:
Bocsi dechatlon nem a deichman. Nem tudom h kell leírni helyesen a nevét.
3/12 anonim válasza:
Super fit vagy primigi félcipők.
4/12 anonim válasza:
Nike vagy adidas félcipő
Dechatlonos torna cipő játszóra
szandál még nemtudom milyen
5/12 anonim válasza:
Nekünk a Szamos vált be, 3 és másfél éves gyerekeim vannak. Egyszer vettem egy olcsóbbat, kétszer volt a lábán, a Szamos meg olyan, mintha rá öntötték volna. Mindegyik magas szárú tépőzáras cipőt kap tavaszra, nyárra teljesen nyitott szandált. Tornacipőt nem hordanak. Homokozni csak a mamánál fognak, mezítláb. A nagylánynak elég volt eddig szezononként egy cipő, nem volt egy pocsolyába gázolós típus. A kisöccse mondjuk más kategória, neki lehet, hogy kell majd külön utcai és játszós cipő.
6/12 anonim válasza:
Geox vagy superfit, minden évszakba ezek váltak be a legjobban.
Sportcipőt/félcipőt amúgy.
7/12 anonim válasza:
Mar megvettem akciosan a telen.
Geox bor felcipo es egy Converse tepozaras ha divatosabban pltoz
8/12 anonim válasza:
Bocsi elkuldte. Szoval a Converse ha divatosabban akarom oltoztetni.
9/12 anonim válasza:
Tavaszra bőr félcipőt kap, azt a tipikus magas szárú átmeneti cipőt mi nem használjuk, téli cipő után félcipő, utána szandál. Gumicsizmát már megvettem, mikor akció volt a Crocsnál, az tavasztől őszig használatban van, ha kell.
10/12 anonim válasza:
Utolsó vagyok, tornacipőt sem használunk :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!