Milyen kabátot vesztek tavaszra?
Figyelt kérdés
Vettem a lányomnak egy polárbéléses tavaszi kabit. D ezúttal gy g o ndolom meleg lesz neki. Reggel az oviba menet még oké de pl ma is kb 20 fok vokt délelött. Nem lesz melege benne?2017. márc. 21. 14:55
1/3 anonim válasza:
Vigyél be az oviba egy mellényt, napközben azt vegye fel. Reggel meg lehet kabátban.
2/3 anonim válasza:
En talaltam akciosan egy turazos kabatot, szel es esoallo, viszont nem belelt, ugyhogy ha hidegebb van adok ala polar kardigant
3/3 anonim válasza:
Én bélés nélkülit szoktam tavaszra. Reggel adok alá egy polár kardigánt. Egyébként én is arra gondoltam, hogy beviszek egy mellényt az oviba, napközben abban tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!