Egy 3-4 éves gyerek még cicin alszik el, az gyakori?
Teljesen természetes, hogy ki hogyan tesz az magánügy.
Meg fogod látni, hogy Neked és a gyerekednek hogy lesz jó!
Nem gyakori, de teljesen normális. Amíg az anyának nem teher, és a gyerekre nincs ráerőltetve (ilyen is van), illetve ha nem ebből áll ki a gyerek egész napja, akkor semmi gond nincs vele. De tényleg ritka, az én környezetemben nagyon sok nő csak pár hónapig szoptatott, esetleg páran kb. egy éves korig, de a többség inkább 6-8 hónapig. Van pár hosszabban szoptató ismerősöm, ők 2 éves korig kb. és egy-két olyan anyukát ismerek, akik hagyták tovább is (és a gyereknek is volt még rá igénye), ők 4 év körül hagyták el az esti szopit.
Én nem lettem volna erre képes, 15 hónapig szoptattam, a végén már eléggé soknak éreztem, pedig csak éjjel kérte, nappal eszébe sem jutott akkor már.
Nekem is van ilyen ismerosom!
A gyereke 1 ev alatt sem szokott be a oviba, es egyfolytaban bepisil ha az anyja nincs a kozeleben. 4 evesen nem semmi. Ennyire normalis.
3-4 éves már óvodás, a legkevésbé sem tartom normálisnak, hogy még ebben a korban szopjon.
Én 6 hónapos koráig szoptattam, tejem az ugyan volt, de neki nem kellett.
Mindenkinek más a normális, én úgy gondolom, hogy itt az anyuka fejében van baj, de ott aztán baromira.
De sok embernél van baj válltól fölfele....
Mondom ezt úgy, hogy szoptattam a gyerekem én is, de nem vártuk meg az érettségi bankettjét az elválasztással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!