Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák! Kinek melyik orrcsepp...

Anyukák! Kinek melyik orrcsepp vált be?

Figyelt kérdés
Mi a Novorint használtuk eddig de most egyáltalán nem dugította ki a 20 hós lányom orrát,végig kínlódtuk az éjszakát.Nem tudjátok miért nem használhatott?
2010. jún. 8. 05:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Mióta használjátok? Egy idő után sajnos, hozzá tud szokni a szervezet! Nálunk a legjobban az Euphorbium vált be. Ez homeós, nem szárítja a nyálkahártyát, nem lehet hozzászokni és nem csupán feloldja a váladékot, hanem gyulladáscsökkentő hatóanyagai nyugtatják ia a nyálkahártyát.
2010. jún. 8. 07:41
 2/8 anonim ***** válasza:

nálunk is az euphorbium illetve az oilynth

mindkettő 2000 ft felett van

2010. jún. 8. 08:29
 3/8 A kérdező kommentje:
Már 1 éve használjuk.Akkor ez lehet a gond.Köszönöm a segítséget :)
2010. jún. 8. 08:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Egy évig folyamatosan használtátok? Hú, hát azt nem szabad, az teljesen tönkreteszi az orrnyálkahártyát. Ott szerintem már az orrmandula lehet a ludas, Biztos nagyon nagy és azért nem tud ürülni a váladék, nálunk is ez van sajnos. Megoldás: orrmandulaműtét
2010. jún. 8. 11:42
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen voltunk fül-orr-gégészeten és az orvos azt mondta hogy nagyok az orrmandulái.Nem kötelező de meggondolandó hogy kivetessük.Eddig nem okozott problémát.Most váltottam másik orrcseppet és ez valamivel jobb mert folyik az orra tőle viszont továbbra sem dugult ki rendesen.Bróbálok majd inhallálni a lánykámmal az hátha csökkenti a duzzanatot. :)
2010. jún. 8. 13:12
 6/8 A kérdező kommentje:
*próbálok :)
2010. jún. 8. 13:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Nekünk a fül-orr-gégész Fenistil cseppet adott a nyálkahártyaduzzanatra, azt lehet folyamatosan szedni, csak receptköteles. Illetve még az jutott eszembe, hogy nem lehet, hogy allergiás és azért van állandóan bedugulva az orra? Próbálj meg beutalót kérni allergiavizsgálatra. Amúgy a Fenistil arra is jó.
2010. jún. 8. 18:14
 8/8 A kérdező kommentje:
Az van nekünk is és adtam is neki belőle kíváncsiságból.Felkeresünk majd egy szakembert mert a gyerekorvosunk egyáltalán nem foglalkozott vele.Én meg ugye nem tudom eldönteni hogy allergiás eredetű vagy esetleg léguti fertőzés.Mindenesetre a végére járunk!Köszönöm a segítségedet!!! :)
2010. jún. 8. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!