Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Az asztma kivizsgálása hogyan...

Az asztma kivizsgálása hogyan történik?

Figyelt kérdés
Esetleg ismeri valaki Szolnokon Dr Kürti Sándor gyermek tüdőgyógyászt? Orvosunk neki adta meg az elérhetőségét. A lányom 4 éves, úgy néz ki, hogy asztmás :( Hogyan történik a kivizsgálás?
2010. jún. 7. 21:51
 1/4 anonim ***** válasza:
55%

Meghallgatják a tüdőhangját,fújatnak vele egy pipába,ami a égfunkciót méri.Nem fáj csak nagyot kell fújni,de ott elmondják,hogy kell:( Csak szólok,hogy készülj fel lelkileg mert nem sétagalopp.4 éves koromtól, 18 éve vagyok asztmás...anyum teljesne összeroppant és én sem éreztem magam teljesn értékűnek kisgyerekként(ma már teszek rá, cigizek stb, de ez már más tészta)

Javasolni tudom,hogy előzzétek meg a bajt.Az orvosnak mond meg,hogy a gyógyszer amit fel fog írni alacsony szteroid tartalmú legyen és vidd el mellé száraz sóterápiára.SZárazra ne barlangba vagy téglás sószobába (AREC száraz sóterápia a neve keress rá), nagyon jó sokat használ majd egy évre kiszedi a tüneteket nem fullad nem lesz baja bár nem olcsó(nem milliós nekem 30 volt 20 alkalom gyerekeknek olcsóbb és te is mehetsz be neked is jót tesz),ezzel megelőzheted a bajt és kiküszöbölheted,hogy nagy korában is gyógyszert kelljen szednie!!!Kérlek írd meg mi lett, a szívemen viselem a pici asztmások sorsát:(

2010. jún. 7. 23:47
 2/4 anonim ***** válasza:
ne haragudj de nem volt kielégítő a válaszom, vagy mi?csak mert nem válaszolsz:/
2010. jún. 9. 22:38
 3/4 A kérdező kommentje:
Még nincs mit írnom. Ma kaptuk meg a dr-nőnktől a papírokat az eddigi betegségekről. Még egy kis időbe telik az egész, mert vidékről megyünk majd dokihoz. Majd jelentkezem :)
2010. jún. 9. 22:40
 4/4 anonim válasza:
Voltatok már nála?Mi ma megyünk.
2011. ápr. 6. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!