Mi lehet ez? Ugye nem asztma?
Figyelt kérdés
Kisfiam szerda óta erősen köhög és úgy szörcsög a tüdeje mikor levegőt vesz.Még szerdán levittem orvoshoz meg azóta minden nap, kiírt a gyerekorvos kétfajta szirupot is de szinte semmit nem javul és a gyógyszerektől nincs étvágya és alig akar inni.Hétfőn megint vissza kell vinnem de nem hiszem hogy sokat javulna addig.Volt már másnak is ilyen ugye nem azért gyógyul ilyen nehezen mert asztmás?2010. aug. 14. 11:27
1/5 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem írni hogy már az egész családon kezd kijönni mert mindenki köhög már.
2010. aug. 14. 11:28
2/5 anonim válasza:
Lányom flumimucilt kapott ilyen ronda köhögésre, vagy a rinathiol gyerekeknek szirup is jó rá. 3 nap alatt rendbe jött! Gondolom fiadnak sem tud felszakadni, köhög, és hallod hogy tele a mellkasa! Mit szed rá?
3/5 A kérdező kommentje:
spiropent szirupot és mucopront szirupot írt fel a doktornő.de már szerda óta szedi és nem javul egyáltalán és ami nagyon megrémít hogy nem nagyon akar enni és inni.Most nem tudom hogy a betegségtől vagy a gyógyszerektől.
2010. aug. 14. 12:04
4/5 anonim válasza:
a spiropent horgotágíto, a fulladás ellen, a mucopront pedig kopteto szirup, ezeknek segíteni kellene, de ido kell hozzá...biztos nagyon sok lerakodás lehet, és ha még a kornyezete is beteges, ezért eltarthat...szerintem nem asztma (bár a spiropentet adják horogoszukulet esetén is), nem kell a legrosszabbra gondolni..az nem hirtelen alakul ki...
esetleg használhatsz még mellé légzéskonnyíto kenocsot is a mellkasára, nekunk szokott segíteni ez is...enni meg szerintem a betegségtol nincs kedve, a gyogyszereknek egyiknek sincs ilyen mellékhatása...
mihamarabbi gyogyulást kívánok! tudom, milyen rossz, sajnos sokszor voltunk hasonlo helyzetben. az én fiam ugyan asztmás, de a spiropent mindig segít rajta!!!
5/5 anonim válasza:
Minket is megtámadott ez a vírus. Nem asztmás, ne izgulj, csak vannak ilyen vírusok, amik ugató köhögéssel és rengeteg váladékkal járnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!