2,5 evesem reggelente nem tejet iszik ( nem szereti ujabban ), hanem facsart gyumolcslevet, nem gond?
Figyelt kérdés
Tejtermek boven megvan masbol.2018. febr. 14. 09:15
3/9 anonim válasza:
Miért lenne gond? Az én fiam is reggel almalevet, narancslevet iszik, tejet meg este.
4/9 A kérdező kommentje:
Ja jo, csak mindig olvasom, hogy tejet / kakaot isznak a picik :)
2018. febr. 14. 09:48
5/9 anonim válasza:
Nem gond, sőt, sokkal egészségesebb mintha tehéntejet inna.
6/9 anonim válasza:
Másfél éves kora óta vizet iszik reggel (is). A tejet néhány hétig itta csak meg, miután abbahagyta a cicizést.
7/9 anonim válasza:
Ki mire szoktatja a gyerrkeit .Nyilván ha mindig kakaót kap akkor azt fogja igényelni. DE a gyümölcslé szerintem lehet ,hogy jobb is a vitamintartalma miatt .
8/9 anonim válasza:
Ha erzekeny gyomru, a savtartalommiatt ehgyomorra gyomoregest okozhat. De ha nem panaszkodik, akkor az o gyomra birja. Egy jotanacs: gyumolcsle utan fel oran belul ne mosson fogat, mert fellazul a zomanc es ledorzsolne. A nyal kb 30 perc alatt visszaallitja.
9/9 A kérdező kommentje:
Utolso, koszi, igen ezt tudtam :)
Evekkel ezelott mondta a fogorvosom azota betartom magamnal is.
Igazabol minden etellel igy van ( savassal meg foleg persze ), hogy vagy eves utan 5 percen belul mossunk fogat, vagy pedig varjunk min fel, de inkabb egy orat.
2018. febr. 14. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!