Kisiskolás gyereknek hanyag tartásra mi az, ami tényleg
használ? Úszás sajnos kizárva.
istenem ...
Autóba se engeded a gyereked vagy buszra?
Az is gép :D
Nem kell újra feltalálni a spanyol viaszt, viszont mint látod magadon, te is a csodapirulát várod
2018. febr. 13. 14:04
11es nem arról van szó amiről te beszélsz. Amúgy egy átlag lovardában kb alád nyomják a lovat és még szrszámoznod se kell. A balettcipőben meg nem szenved senki. Sima egyszerű nagyon kényelmes gyakorlócipő van mindenki lábán, képzeld aki spiccén táncol is van gyakorlócipőben, a balett amúgy a hát tartására és az izmok erősítésére nagy jó amúgy. De mindegy. Tudod ki járjon kondiba... Ennyi erővel otthon is tudsz magadtól has, hát és stb. izmokat erősíteni, nem kell hozzá gép. Ja és szinkronúsztam 7 évig, összesen az évek alatt 1 liter vizet se nyeltem be. Ha te így vagy akkor valamit nagyon rosszul csinálsz.
2018. febr. 13. 17:08
igen otthon is lehet ...
Ugyanis egyhelyben is lehet edzeni a hátat nem kell hozzá 400kg ló vagy balett terem, de még medence se.
Szerintem te vagy korlátolt, ha szerinted ezek kellenek a hátizom edzéshez.
Az ilyenekről akik szerint lényegében minden edzi a hátat az jut eszembe, hogy f.ngjuk nincs róla csak okoskodnak
2018. febr. 13. 17:51
14/26 A kérdező kommentje:
Buszra felengedik a gyereket, fitneszterembe viszont nem. Nem én találtam ki, ez a szabály. Tudod, a hűtőszekrény is gép meg az atomreaktor is, mégse való mindkettő a kilencéveseknek.
A testmozgás csodapirula lenne? Ha igen, akkor tényleg csodapirulától várom a megoldást. Köszönöm eddigi kommentjeidet, de a kérdés célja nem az volt, hogy neked elmagyarázzunk triviális dolgokat.
6 éveseknek már van verseny küzdősport is
De a lényeg, hogy még egy 9 évest is beengednek fitnesz terembe felnőtt kiséretével.
Vakok, mozgássérültek is járnak.
És én 9 évesen már voltam a paksi atomerőműben is.
Kezd ciki lenni a dolog :D
2018. febr. 13. 18:00
16/26 A kérdező kommentje:
És kezelted is a reaktort? A gondolati párhuzamok logikáját nem tanulod meg a fekvenyomó padon. Megkérlek, fejezzük be ezt a teljesen értelmetlen beszélgetést.
nem kezeltem, viszont nem én keztem el azzal, hogy gép közelébe tilos menni.
Ugyanis a fitnesz terem teljesen biztonságos, még a gépek közelébe is :D
És minek kérdezel te korlátolt, ha nem olyan választ kapsz amire számítasz, akkor kiakadsz
2018. febr. 13. 18:32
Lehet pakson vmi sugárzás ért téged. Nem a gépektől védi a gyereket, hanem az edzőtermek szabálya ez. A kondigépről beszélt. És amúgy meg ha érdekel tudja mindenki, hogy otthon is lehet edzeni meg erősíteni, de nem szervezett keretek lehet otthon. Szerinted mennyi motívációja vagy szorgalma, kitartása van ahhoz, hogy otthon egyedül csináljon is valamit? Szervezett keretek között figyelnek rá és nincs más választása, csinálni kell rendesen az adott kis időre. És igenis az úszás meg a balett meg a gyógytorna és a lovaglás segít, nem véletlenül ezeket szokták mondani az orvosok. Hogy jön ide a karate vagy akármi más? És ha tudni szeretnéd nekem az úszástól erősödött meg a hátam, nem is tűnt fel csak az ortopéd főorvosnak, hogy enyhe gerinccsavarodásom van.
2018. febr. 13. 20:52
én ismerek lóversenyzőt, balett táncost, olimpikon úszót, és mind jár fitneszterembe hátedzésre.
Ott van Hosszú Katinka oldalai pl.
2018. febr. 13. 21:32
Itt nek az a kérdés, hogy mit csinálj ahhoz, hogy profi versenysportoló legyen a gyerekből, a tartásának a javítása a lényeg. Amúgy ha csak a tartása rossz arra a lovaglás és a balett a legideálisabb, mindkettőnél kihúzott hát és váll-csípő keretbe kell jönnöd. És a balett igenis jó tartást ad, mindig figyelni kell a vállakra, lefelé húzni és a lapockát hátul összecsukni, az égbe megnyúlni és erre tánc közben figyelni, mindent fejleszt. És még mindig nem érted, hogy 1 fiatal gyereknek nincs hekye a konditerembe? Kicsi, nem használhatja a gépeket, súlyokat... Az egy dolog, hogy izmosít, de nem lesz tőle tartásod, jelen esetben nem az izom a lényeg, hanem a kérdés alapján a tartás.
2018. febr. 13. 21:46
Kapcsolódó kérdések: