Milyen házirend vonatkozik egy játszóházra?
Csak tudni szeretném, ez normális-e, mert ma nagyon szomorú lettem.
Ez egyfajta miniovi 3 év alattiaknak. Szeretném hozzászoktatni a fiam, hogy szükség esetén ott tudjam hagyni, de ha jól menne, heti 2 nap 1-2 órára beadni, míg valamit elintézek.
Ok, elfogadtam, hogy a váltócipő nem mindenkire vonatkozik... Csak épp sáros ne legyen. Mit lehet ezzel kezdeni....
De az furcsa, hogy ma megérkezett 2 nagy gyerek, egyik iskolás. Karikás szemekkel, látszólag betegek, 2 nagyival. Erre 10 perc eltelik, egyik nagyi elkezd köhögni, krákogni, szipogni, miközben fogdossa a játékokat.
Szeptemberben próbálkoztunk, de nagyon beteg lett a fiam (máshol is voltunk akkoriban, így máshol is elkaphatta), idáig nem próbáltuk újra, mert utána hosszasan mindig mást döntött le a nyavaja a családban. Ma voltunk másodszorra, erre nem tudtunk végig maradni, elnézést kértem és eljöttünk. Fiam meg kiakadt, mert épp kezdett belejönni, ő nagyon félénk.
Nem tudom, akarom-e mindenáron ide járatni a fiamat, de ez tűnt jó ötletnek. Ha viszont bármilyen felelőtlen szülő jöhet és bármekkora gyerek az én másfél évesem mellé, akkor meggondolom... Jó lehangolt lettem épp.
Most akkor jatszohaz vagy miniovi? Mert egy jatszohazba 7-8 evesek is mehetnek akar. Es nyilvan betegek is. Igazabol amig nem tesznek tonkre valamit vagy nem koszosak, senkit nem erdekel, mit csinalnak. A hazorend altalaban igy kezdodik : " A jatszohazat mindenki sajat felelossegere veheti igenybe".
Szoval ne vard, hogy majd kidoboember jon a beteg nagyiert vagy a rossz gyerekekert. Add inkabb maganbolcsibe, a jazszohaz nem arra valo h otthagyd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!