Leírnátok mit reggelizik és mennyit alszik összesen 2 év körüli gyereketek?
Ma: Májkrémes kenyér lapkasajttal, uborkával, kakaóval. Este 8-tól alszik reggel fél 7-ig, napközben fél 1-től 3-ig.
20 hónapos lány.
Szia!
Vajas kenyér felvágottal,májkrémeskenyér,virsli,lekváros bukta,tejbegríz,vajas-mézes kenyér.
Napközben 1-2 órát alszik,este 8-tól alszik és 7.30-kor kel :)
20 hós kislány
- vajas, pulykamellsonkás kenyér katonák, vagy kifli karikák, (néha paradicsommal, céklával együtt),
- májkrémes kenyér katonák,
- rántotta kenyérkatonákkal,
- tükörtojás kenyérkatonákkal,
- virsli karikákra felvágva, kenyérrel,
- tejpép (még mindig a régi babakori tejpép, mert néha megkívánja, a tejbegríz főzéshez meg elég álmos vagyok még reggel...), stb.
Van olyan, hogy összesen 2 falat sonkás, vajas kenyeret eszik meg reggelire, semmi több. De olyan is van, hogy 3 db jó nagy virslit, egy fél banánt, plusz egy óriás túró rudit benyakal (pl. ma reggel).
Inni: egy kevéske tej, vagy kakaó, ritkábban tea (de ez nála maximum fél deci.)
Utolsó vagyok, most láttam az alvást.
Alvás: napközben nagyon változó. Néha nem is alszik, néha viszont 2-3 órát is. Este kb. 9-től reggel kb. 6, fél 7-ig.
Szia!
Sokszor semmit. Megissza tejet, és nem eszik utána semmit. Amit szeret reggelire, az a bundáskenyér és a sült debreceni vagy virsli. Ebből eszik elég jól, a klasszikus szendvicsekből pár falatot.
Este 9 től reggel 7ig alszik, sok éjjel még ébred, tehát ez nem folyamatos és nagy átlag. Nappal 2-3 órát.
Reggelizni nem igazán szeret, nagy rábeszélésekkel eszik. A pogácsát imádja. Szoktam adni péksütiket, szendvicseket(ennek nincs sikere, pár falat), vajas-mézes kenyeret, virslit.Csak a paradicsomot eszi meg, ezt szokott kapni, kakaót, tejet, teát. Mostanában a kukoricapelyhet nyakalja nagyon, így már napok óta nincs, mert ha van állandóan azt enné.
Alszik este fél 9 - 9-től reggel fél 7 - fél 8-ig. Délután fél 1-től 3-ig. Ő már lassan 2,5 éves.
22hónapos a fiam.Reggelit ö is gyengén eszik,mivel ébredés után megiszik egy üveg tejet!Májast,felvágotat,virslit...szokott enni.
12töl alszik 2,3órát.Este 9töl reggel 8ig.
Ma: májkrémes kenyér,katonával és uborkával,langyos kakaóval.
Egyébként álltalában ő szokott választani valamit vagy azt eszik amit anyu eszik :)
És egy gyümölcsöt mindig eszik,az örök kedvenc a banán.
Délután alszik 1 vagy 2 órát ha elfárad ,de mindig van egy kis délutáni pihenő ha még aludni nem is alszik.
Este pedig 8kor indulunk fürdeni és legkésőbb 9-kor mesemondással együtt alvás is van,reggel pedig már 7kor fent van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!