Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek milyen ez az Elza...

Szerintetek milyen ez az Elza jégvarázsos jelmez?

Figyelt kérdés
[link]
2018. jan. 16. 19:38
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Köszi az értelmes válaszokat!

Lehet hogy unalmas, lehet hogy 10ből 8kislány ebbe öltözik, de szerintem a farsang arról szól egy ovisnak, hogy jól érezze magát, annak öltözzön aminek szeretnek, függetlenül attól, hánynak lesz hasonló jelmeze. Ebben a korban még nincs képmutatás, nincs fellengzős stílus, hogy én jobb, különb, egyedibb legyek a másiknál, mint sok felnőtt és ami sok válaszból is leszűrhető. Hanem a lényeg, hogy a gyerekek jól érezzék magukat abban a jelmezben, amibe ők szeretnének őltözni és nem a szülő öltözteti!

Köszönöm a kritikát is, nem lesz ilyen ruha, keresek másikat!

2018. jan. 17. 07:48
 12/20 anonim ***** válasza:
13%

Most nem azért de ha szánnál rá egy kis időt akkor beírnád a googlebe hogy "halloween costume ideas for toddlers" és leülnél a gyerekkel végignézni a képeket. Szerintem ezer királyabbat találna egy évek óta csúcsra járatott és meglehetősen lejárt mesénél, ráadásul tök móka otthon megvarrni esetleg azt amelyiket lehet és úgyanúgy élvezné a farsangot... De persze lehet úgy is ahogy te csinálod: mondott valamit a gyerek ok leszrom akkor az lesz mert én erre időt nem szánok legalább boldog lesz, úgyhogy megveszem neki a legolcsóbb Elsa jelmezt amit a neten találtam.

Gratulálok.

[link]

[link]

2018. jan. 17. 10:05
 13/20 anonim ***** válasza:
92%

Kedves utolsó, én meg úgy gondolom fontosabb, hogy a gyerek boldog lesz, mint hogy szerinted mi a király.

Az én kislányomat két évig sikeresen lebeszéltük a tündér-hercegnő vonalról, első évben kiskukta volt, a barátnőm varrta neki hozzá a cuccokat. Tegyük hozzá, hogy nekem egyáltalán nem lett volna jó móka, mert nem tudok varrni.

Következő évben boszi volt, én gyártottam hozzá a csomózós módszerrel a tüllszoknyát esténként, a kalapját turkálóban találtam. Nagyon jól állt neki, az oviban is mindenki dicsérgette, ő is élvezte benne a farsangot.

Ennek ellenére tavaly még mindig Elza hercegnő akart lenni első körben, szóval úgy döntöttem hogy többször nem beszélem rá másra. És találd ki melyikben volt a legboldogabb. Persze hogy az Elzásban. Már a kölcsönzőben ahogy felpróbálta a ruhát, látszott az arcán hogy ez az amit szeretne.

Szóval nehogy már ez alapján ítéljük meg a másikat, mert úgy tűnik mások a szempontjaink.

2018. jan. 17. 11:22
 14/20 anonim ***** válasza:
96%
Miért is kellene lebeszélni arról amit a gyerek szeretne? Ha egy kislány hercegnő, vagy királylány szeretne lenni, legalább farsangon az lehessen. Szerintem ez a gyerekröl szól, hogy ő jól érezze magát,és nem a szülei, a felnőttek igényeiről. Legyen Elza, ha ő az szeretne lenni, még ha túl felkapott mese is, és minden második kislány az lesz. Ez ellenére is azt gondolom, ahogy már írtam is, hogy ez a ruha nem Elzás. De a kérdező is irta már, hogy más ruha lesz.
2018. jan. 17. 13:48
 15/20 anonim ***** válasza:
23%

Senki nem mondta hogy le kell beszélni bármiről is. :D

Egyszerűen ki kell nyitni előtte a világot. Nálunk saját maga választotta ki hogy unikornis szeretne lenni ugyanis látott mást is Elsán kívül és együtt csináltuk meg a jelmezt. Nem vagyok varrónő de nem volt nagy kunszt farkat varrni egy fehér kezeslábasra meg szivárvány csíkokat és venni mellé egy pink parókát meg ragasztani szarvat egy fejpántra. Nálunk Elsa sosem volt sláger, a mesét se látta ezerszer és ezt egy percig sem bánom.

2018. jan. 17. 14:11
 16/20 anonim ***** válasza:
56%

Utolsó: kit érdekel hogy a gyereked látta-e a Jégvarázst vagy nem? Ez most valami érdem hogy a te gyereked nem látta napjaink egyik legnépszerrűbb meséjét?

A kommented többi részére inkább nem is reagálok - mert minek?

2018. jan. 17. 20:05
 17/20 anonim ***** válasza:
62%
19-es: gratulálok, te vagy a világ legkreativabb anyukája, mert nem Elza lesz a lányod! Igazán büszke lehetsz magadra, ez ám a teljesitmény! Látom kellően el is vagy telve emiatt magaddal, és nyugodtan lenézel más anyukákat, amiért az ő lányuk Elza lesz. Szegénységi bizonyitványt állitasz ezzel ki magadról
2018. jan. 18. 09:50
 18/20 A kérdező kommentje:
renben :)
2018. jan. 18. 10:15
 19/20 A kérdező kommentje:
rendben :) akkor ezt megbeszéltük :)
2018. jan. 18. 10:16
 20/20 anonim ***** válasza:
87%
2 éve próbálom rábeszélni a lányomat Elzára vagy valami királylányra,mentünk választani elővettem 2 gyönyörű ruhát egyik Elzás volt, a másik valami királynő fehér.Hát egyik sem kellett neki... kalóz lesz. XD :D Ilyen is van.
2018. jan. 18. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!