Mit tegyek, ha a gyermek nem tanul egyedül?
Jó, a SAJÁT magánügyed, hogy két műszakban melózol, neki ehhez SEMMI köze!
Ha nem tudsz vele érdemben foglalkozni - igen, ebbe a leckeírás IS beletartozik - akkor miért vállaltad?
Ekkora pofád van itt nèvtelenül, nem is èrtrm mit akarsz?
A tanácsokat lefikàzod, ha valaki meg meri írni, hogy b+, te vállaltad azt a gyereket - minden nyűgjèvel együtt-, akkor meg királylányosan besèrülsz!
Vagy hogy gondoltad, rddig te nevelted, most meg nevelje magát?
Kedves kérdezö
Lehet hogy nem tudok helyesen írni ? De te meg még tanulni sem akarsz a gyerekel ha nem tud egyedül és panaszkodsz hogy más gyereke tud egyedül tanulni ,egy gyerekel tudod sok dolog van 18 éves koráig pl tanulni kell vele ha egyedül nem megy neki ,foglalkozni vele stb
Jól van, meddig fogsz anyádèkkal dobálózni?? Fogd már fel a csökött agyaddal, hogy te nem az anyád vagy, a gyereked meg nem te! Vágesz?
Ennyire besavanyodott, fásult fap+nát se láttam mèg, mint te!
Kedves Kérdező!
Szerintem a lányod kicsi még ahhoz, hogy egyedül tanuljon, szüksége van rád. Ha türelemmel fordulsz felé, lehet, hogy a kedve is megjön a tanuláshoz. Ha egyfolytában csak ordibálsz vele, el is hiszem, hogy nincs kedve. Váltsatok iskolát, ha ennyire nem vagy megelégedve a mostanival. Az én fiam maximum olvasnivalót hoz haza hétköznap, nem kell leülni vele tanulni, de ha szüksége lenne rá, akkor igenis ott lennék mellette, mert ez a dolgom. Ha én nem érek rá, akkor az apja ül mellé. Ez olyannyira természetes dolog, mint hogy elmegyek reggel dolgozni. Ne keress kifogásokat, ne legyél lusta, mert pár év múlva bánni fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!