Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tegyek, ha a gyermek nem...

Mit tegyek, ha a gyermek nem tanul egyedül?

Figyelt kérdés
9 éves lesz, annyi ismerős gyereke megtanul egyedül.
2018. jan. 15. 18:55
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
84%

Jó, a SAJÁT magánügyed, hogy két műszakban melózol, neki ehhez SEMMI köze!

Ha nem tudsz vele érdemben foglalkozni - igen, ebbe a leckeírás IS beletartozik - akkor miért vállaltad?

2018. jan. 16. 09:12
 32/38 anonim ***** válasza:
80%
Nem kéne arrogánsan leszólni a másikat, hisz egyelőre te vagy olyan életképtelen, hogy megoldd a SAJÁT problémáidat.
2018. jan. 16. 09:13
 33/38 anonim ***** válasza:
83%

Ekkora pofád van itt nèvtelenül, nem is èrtrm mit akarsz?

A tanácsokat lefikàzod, ha valaki meg meri írni, hogy b+, te vállaltad azt a gyereket - minden nyűgjèvel együtt-, akkor meg királylányosan besèrülsz!

Vagy hogy gondoltad, rddig te nevelted, most meg nevelje magát?

2018. jan. 16. 09:55
 34/38 anonim ***** válasza:
52%
Ha a napközi nem ér semmit (anno nekünk ott kellett mindent megcsinálni és ha maradt akkor azt otthon), neked nincs időd (szerintem 15 perc is elég lenne, de mindegy) akkor vedd elő a gyermeked és állíts fel szabályokat. Hazaérkezés után azonnal álljon neki, üljön le hozzád a konyhába amíg főzöl pl... Addig nincs tv-telefon-internet amíg nincs kész a tanulással. Ha kapsz visszajelzést (fekete pont?! nem tudom manapság mi van) arról, hogy nem készült, legyen büntetés, 1 hét szobafogság, 1 hétig nincs tv, 1 hétig nincs telefon-internet blabla...
2018. jan. 16. 13:36
 35/38 anonim ***** válasza:

Kedves kérdezö

Lehet hogy nem tudok helyesen írni ? De te meg még tanulni sem akarsz a gyerekel ha nem tud egyedül és panaszkodsz hogy más gyereke tud egyedül tanulni ,egy gyerekel tudod sok dolog van 18 éves koráig pl tanulni kell vele ha egyedül nem megy neki ,foglalkozni vele stb

2018. jan. 17. 05:06
 36/38 A kérdező kommentje:
Nekem a szüleim azt sem tudták, mit tanulok. 18 éves??? Az felnőtt, nem gyerek. Az már azért a másik véglet... ennyire nem kell mártírkodni. A legtöbb szülő nem is érti az érettségid matekot...
2018. jan. 17. 06:24
 37/38 anonim ***** válasza:
76%

Jól van, meddig fogsz anyádèkkal dobálózni?? Fogd már fel a csökött agyaddal, hogy te nem az anyád vagy, a gyereked meg nem te! Vágesz?

Ennyire besavanyodott, fásult fap+nát se láttam mèg, mint te!

2018. jan. 17. 06:43
 38/38 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Szerintem a lányod kicsi még ahhoz, hogy egyedül tanuljon, szüksége van rád. Ha türelemmel fordulsz felé, lehet, hogy a kedve is megjön a tanuláshoz. Ha egyfolytában csak ordibálsz vele, el is hiszem, hogy nincs kedve. Váltsatok iskolát, ha ennyire nem vagy megelégedve a mostanival. Az én fiam maximum olvasnivalót hoz haza hétköznap, nem kell leülni vele tanulni, de ha szüksége lenne rá, akkor igenis ott lennék mellette, mert ez a dolgom. Ha én nem érek rá, akkor az apja ül mellé. Ez olyannyira természetes dolog, mint hogy elmegyek reggel dolgozni. Ne keress kifogásokat, ne legyél lusta, mert pár év múlva bánni fogod.

2018. jan. 17. 12:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!