Milyen étvágyjavítót vegyek? (bővebben lent)
23 hónapos a kislányom eddig elég jól evett viszont egy-két hónapja nem igazán eszik vagyis keveset van amikor nem is hajlandó ebédelni. Így néz ki egy napunk reggel kakaó egy óra múlva eszik tejet műzlivel vagy párizsit vajakennyérrel vagy bundás kenyeret 10 óra körül egy fél pudingot vagy gyümölcsöt eddig minden ok lefekszik aludni és amikor felkel alig eszik egy kis edbédet (tegnap pl:fasírt volt krumpli pürével meg ananásszal az ananászt azt mindet megette) és utánna szinte semmit talán egy tejszeletet vacsorázni meg éppen éppen egy két falat és mindegy hogy mit adok neki az esti kakót is alig issza meg talán a felét.
Arra gondoltam hogy valami étvágyjavítóval rendbe tudnám tenni.
Vagy délelőtt sokat eszik bár eddig rendesen volt reggeli, tízórai, ebéd, uzsi és vacsi.
Kezdek aggódni rosszúl csinálok valamit?
Ne aggódj az én fiam fele ennyit eszik csak.
Mi étvágyjavítónak béres cseppet kellett adnom, de a doktornő azt mondta hogy így is annyit fog enni amennyi neki kell. Amúgy szépen hízik és nő is. csak nekem tűnik kevésnek amit eszik!
Bérescseppet és a cebioncseppel együtt kipróbálhatod!
De szerintem amennyit eszik, az elég neki. lehet 2-3 nap vagy héten belül magától rendbe jön!
JA és volt olyan hogy a kisfiam 1 hónapig csak tejtermékeket evett meg, semmi mást!
Nem beszolni akarok. Gondoltam ezt tisztazom. Ha nem eszik sokat akkor legalabb a cukrosdolgokat:puding tejszelet kakao müzli, vond meg töle. (Elnezest hogy nem feltetelezem, hogy cukormentes kakaot es pudingot adsz neki, de altalaban a gyerekeknek sajnos nem azt adnak).
Hogy ne az telitse el. De lehet az idöjaras valtozas miatt van igy megkeverdeve es hol nagyon melege van hol meg az esö nyomja azert nem eszik(nalunk is van ilyen).
Amugy rosszul nem csinalod, ha vidam akkor ugysem tudsz vele mitcsinalni egyszerüen nem ehes es kesz. Nyugi.
Amugy a medvehagyma etvagyjavito.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!